Chinezii ieftinesc nunțile românilor

Apropo.ro / 14.02.2013, 12:40
Chinezii ieftinesc nunțile românilor
Un nou studiu arată că accesoriile chinezești pentru nuntă sunt extrem de căutate de viitorii miri, tocmai pentru că nu necesită un buget mare.

Orice cuplu își dorește ca ziua nunții să fie perfectă din toate punctele de vedere: de la rochie, costum de ginere, și până la accesorii și restaurant.

Cum va fi vremea în weekend. Află pe vremea.apropo.ro

Pe de-o parte sunt cei care nu-și pun problema banilor pentru organizarea unei nunți, iar de cealaltă parte sunt cei care doresc menținerea unui echilibru în buget.

Și pentru că accesoriile, precum mărturiile, invitațiile, etc pentru nuntă costă destul de mult, marfa din China este cea mai la îndemână alegere pentru a nu cheltui mulți bani.

Studiul a indicat că femeile din Cehia și Slovacia, Polonia, Ungaria și România sunt organizatoare inspirate, preferând rochiile de mireasă, pantofii și accesoriile de efect în locul celor scumpe.

În studiu se mai spune că, în 2011, volumul achizițiilor din China făcute din Uniunea Europeană a ajuns la 853 de milioane de dolari (cu 45% mai mult comparativ cu anul precedent), în timp ce cumpărăturile din Hong Kong au ajuns la 522 milioane de dolari (+30%). În primul semestru al anului trecut, importurile din China au ajuns la 517 milioane de dolari (+42% comparativ cu aceeași perioadă din 2011), iar cele din Hong Kong – la 239 milioane de dolari.

Citește mai multe detalii despre accesorii made in China pentru nunta românească, pe Mediafax.ro