Chinezul sustine ca nu o cunoaste pe Monica Gabor!

De: Ungureanu Alexandra Cezara / 22.09.2011, 09:58
Chinezul sustine ca nu o cunoaste pe Monica Gabor!
Lhamo, chinezul cu care are o relatie Monica Gabor, s-a enervat in momentul in care, contactat telefonic, a fost intrebat de Moni.

De ceva timp, Monica Gabor si-a refacut viata in America, in compania unui milionar chinez, si se zvoneste ca este deja pe cale sa ii daruiasca acestuia un fiu.

Numai ca, intrat in legatura telefonica cu un reporter de la Cancan, Lhamo si-a schimbat atitudinea si a devenit agitat imediat dupa ce a aflat cu cine sta de vorba: „Alo, domnul Lhamo?”, a intrebat reporterul. „Da!”, a raspuns relaxat chinezul.

Lhamo s-a enervat in momentul in care a fost adus in discutie numele iubitei sale, insa ulterior a devenit curios si a inceput sa puna si el intrebari, ca si cum ar fi vrut sa afle parerea reporterului despre subiect.

Monica Gabor

Dupa ce a auzit intrebarile despre Monica Gabor, chinezul a luat foc, iar vocea lui a capatat inflexiuni care ii tradau originea asiatica.

Monica Gabor se prea poate sa se rusineze cu numele de Gabor, motiv pentru care a imprumutat rapid numele de familie al asiaticului „Lhamo”.

„Lhamo” este un nume tibetan la origini si, in multe cazuri, este folosit ca prenume femeiesc, si inseamna „zeita” sau „zana”.

Citeste mai multe despre Monica Gabor si chinez, pe Showbiz.ro!