Chinul curelor de slabit!

Apropo.ro / 20.06.2005, 13:54
Chinul curelor de slabit!
Chiar si vedetele considera o povara pierderea kilogramelor. Gabriela Spanic a marturisit, recent, ca nu ii place sa urmeze regimuri alimentare. Cine ar zice, însa, ca frumoasa actrița din Venezuela are nevoie de regim? Silueta sa este de invidiat, merge la sala frecvent și


Chiar si vedetele considera o povara pierderea kilogramelor. Gabriela Spanic a marturisit, recent, ca nu ii place sa urmeze regimuri alimentare. Cine ar zice, însa, ca frumoasa actrița din Venezuela are nevoie de regim? Silueta sa este de invidiat, merge la sala frecvent și nu pare sa fi luat în greutate. Cu toate acestea, Gabi este prevazatoare și vrea sa preîntampine orice depunere. „Fac parte dintre acele nefericite muritoare care trebuie sa sufere pentru a fi slabe, așa ca țin o cura timp de 6 zile pe saptamana”, a declarat artista.

Cum sa pacalesti foamea
Poate nu ideea în sine, de a ține un regim de slabire, e atat de stresanta, cat foamea care te încolțește. O singura porție de salata nu-ți va potoli stomacul, daca tu erai obișnuita înainte cu doua porții plus o fripturica. Trebuie sa ajustezi masa cu ceva care sa-ți dea senzația de sațietate.

Extractele din plante sunt cele mai indicate, pentru ca ele nu au efecte secundare. Dar, mai ai de trecut un hop, și anume alimentele interzise. Aproape toate dietele au o lista neagra, în care sunt incluse dulciurile și grasimile, de care nu ai voie sa te atingi. Gabriela Spanic și-a ales regimul care-i permite ca o zi pe saptamana sa guste din produsele „periculoase”. „În ziua libera mananc tot ce-mi poftește inima: lasagna, înghețata, hamburgeri. Așa pacalesc chinul din restul zilelor”, a spus vedeta. O alta metoda inteligenta de a rezista tentațiilor gastronomice este sa suprimi aceste ispite. Pe piața exista produse naturale care taie pofta de a consuma dulciuri.

Pierderea greutatii duce la oboseala
Daca ții cure negirate de nutriționiști, poți sa te anemiezi. Riști ca la sfarșit sa fii obosita, fara energie, iar chinul sa nu fie încununat de succes, dimpotriva, sa pui mai multe kilograme decat aveai (efect numit „yo-yo”). O modalitate de a împiedica acest mecanism este sa apelezi la suplimente nutritive, care conțin acid linoleic conjugat (CLA). Acest acid gras esențial îți transforma grasimea în mușchi. Cu cat ai mai multa masa musculara, cu atat poți metaboliza mai bine mancarea pe care o ingeri. În acest fel, vei deveni și vei ramane supla. Și, cum vara asta se poarta silueta de silfida, înarmeaza-te cu voința și încearca sa scapi de kilogramele în exces!