Chisu si Hrebe Jr. deschid seria donatiilor pentru „inima copiilor”

Apropo.ro / 04.06.2009, 12:27
Vesta lui Dan Chisu si tabloul cu dedicatie al lui Andrei Hrebenciuc au fost primele donatii pentru copii.

"Licitatia caritabila pentru copii, editia 2009" va incerca sa completeze suma necesara deschiderii primului departament de cardio-chirurgie din Bucuresti, dedicat exclusiv copiilor, la spitalul Marie Curie.

Asociatia Inima Copiilor prin vocea si cu ajutorul Lianei Stanciu a reusit sa stranga aproape 400.000 euro prin donatii.

Primele semne de caritate s-au aratat. Vesta care a facut inconjurul lumii alaturi de Dan Chisu si un tablou cu dedicatie din colectia lui Andrei Hrebenciuc, au fost primele donatii care au sosit pentru "Licitatia caritabila pentru copii, editita 2009".

Cu o promptitudine laudabila, cei doi au raspuns solicitarii salt&pepper catering si Corte del Fiesta si au trimis primii aceste obiecte de suflet, pentru licitatie.

Telul salt&pepper catering si Corte del Fiesta este ca pe 16 iunie sa poata spune ca a strans toata suma necesara deschiderii acestui departament. Daca vor ramane obiecte neadjudecate, acestea vor putea fi licitate pe un site de licitatii, care va fi anuntat ulterior. 

Detalii despre aceasta campanie sunt disponibile pe site-ul www.inimacopiilor.ro.

Vesta lui Chisu

Tabloul lui Hrebe

Â