Chiuretaj pentru o femeie care nu era gravidă! Medicul a confundat pacienta

De: Gabriela Voicu / 31.01.2014, 12:00
Chiuretaj pentru o femeie care nu era gravidă! Medicul a confundat pacienta
O tânără acuză de malpraxis un medic ginecolog de la Spitalul Județean Slatina, care i-a făcut întrerupere de sarcină deși nu era gravidă.

O tânără acuză de malpraxis un medic ginecolog de la Spitalul Județean Slatina. Ea spune că a suferit o intervenție de întrerupere de sarcină, deși nu era gravidă. Medicul Hashemi Masoud, care a mai fost sancționat de conducerea spitalului pentru alte abateri, este acum cercetat de comisia de disciplină.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Femeia în vârstă de 37 de ani a mers la spital după ce a simțit dureri abdominale. Ea a fost examinată de un ginecolog, care a diagnosticat-o cu fibromatoză uterină și a internat-o.

Femeia a fost, apoi, dusă în sala de operație, după ce medicul a confundat-o cu altă pacientă. La finalul intervenției, ea a auzit o discuție între medic și asistente, în care acesta le cerea să fie scris în foaia de observație că întreruperea de sarcină a fost făcută, deși pacienta nu era gravidă.

Din cauza complicațiilor, tânăra nu va mai putea avea copii. Ea a aflat acest lucru după ce a consultat alt medic, deoarece s-a simțit rău după operație.

Femeia spune că va depune plângere la Colegiul Medicilor, iar conducerea Spitalului Județean din Slatina a demarat acum o anchetă.