Chivorchian are incredere in Corpodean

Apropo.ro / 14.09.2007, 17:16
Chivorchian are incredere in Corpodean
Presedintele Comitetului Director al Politehnica 1921 Stiinta Timisoara, Gheorghe Chivorchian, spera ca meciul cu FC Vaslui sa nu fie influentat de decizii gresite ale brigazii de arbitrii condusa de Sorin Corpodean. "Vizavi de delegarea dlui Corpodean la jocul Politehnica 1921 Stiinta

Presedintele Comitetului Director al Politehnica 1921 Stiinta Timisoara, Gheorghe Chivorchian, spera ca meciul cu FC Vaslui sa nu fie influentat de decizii gresite ale brigazii de arbitrii condusa de Sorin Corpodean.

„Vizavi de delegarea dlui Corpodean la jocul Politehnica 1921 Stiinta Timisoara-FC Vaslui, cred ca Sorin va reusi sa-si pastreze intacta imaginea de arbitru FIFA. Sper sa nu vedem la acest meci interventii sau faze de genul celor petrecute anul trecut la Dinamo-Steaua (vezi cazul Miklos Nagy-Thereau). Daca voi fi nevoit sa fac mai multe comentarii privind delegarea acestei brigazi, sub o forma le voi comunica presei, sub alta le voi transmite Comisiei Centrale de Arbitri si sub alta forma conducerii FRF. Sper ca la acest meci sa iasa in evidenta numai evolutia celor doua formatii! Cred ca ar fi important, tinand cont de importanta partidei, sa fie delegata si o comisie antidoping”, a spus Chivorchian pentru siteul oficial al clubului.

Mirel Mircea