Chivu a ramas fara antrenor

Apropo.ro / 28.08.2004, 14:38
Chivu a ramas fara antrenor
Antrenorul echipei AS Roma, Cesare Prandelli, a parasit, vineri, funcția deținuta în cadrul gruparii la care activeaza și Cristian Chivu, informeaza AFP, citînd surse din cadrul clubului roman. Prandelli, numit antrenor la AS Roma în aceasta vara, și-a anunțat

Antrenorul echipei AS Roma, Cesare Prandelli, a parasit, vineri, funcția deținuta în cadrul gruparii la care activeaza și Cristian Chivu, informeaza AFP, citînd surse din cadrul clubului roman.

Prandelli, numit antrenor la AS Roma în aceasta vara, și-a anunțat intenția, înca de joi, de a demisiona din aceasta funcție, din cauza gravelor probleme personale. El și-a confirmat decizia și s-a deplasat la centrul sportiv de la Trigoria, pentru a se desparți de jucatorii sai.

Tehnicianul a discutat un sfert de ora cu jucatorii sai, carora le-a explicat ca dorește sa fie alaturi de soția sa, care este grav bolnava.

El a fost nevoit deja sa renunțe, din același motiv, la turneul efectuat de AS Roma în SUA luna trecuta, pentru a nu se îndeparta de soție. 

Prandelli, în vîrsta de 46 de ani, a mai antrenat echipele Lecce și Hellas Verona, înainte de a prelua conducerea tehica a formației AC Parma, în urma cu doua sezoane. 

Potrivit AFP, locul lui Prandelli ar putea fi luat de fostul selecționer al Germaniei, Rudi Voller.

Mediafax