Chivu: Ar fi o deziluzie sa nu ajungem în Liga Campionilor

Apropo.ro / 30.03.2006, 15:58
Chivu: Ar fi o deziluzie sa nu ajungem în Liga Campionilor
Fundașul Cristian Chivu considera ca ar fi o deziluzie daca echipa AS Roma, în prezent clasata pe poziția a cincea în campionatul Italiei, nu își va atinge obiectivul de a juca în Liga Campionilor în sezonul viitor, informeaza Rai Sport. "Ar fi o deziluzie sa nu

Fundașul Cristian Chivu considera ca ar fi o deziluzie daca echipa AS Roma, în prezent clasata pe poziția a cincea în campionatul Italiei, nu își va atinge obiectivul de a juca în Liga Campionilor în sezonul viitor, informeaza Rai Sport.

„Ar fi o deziluzie sa nu ajungem în Liga Campionilor. Nu putem sa gasim nici o justificare, vrem sa ajungem departe. Ne-am gândit mereu la locul patru, iar acesta este obiectivul nostru”, a spus Chivu.

Potrivit cotidianului Il Tempo, Cristian Chivu a declarat, ca nu îi este teama de atacantul echipei Fiorentina, Luca Toni, în vederea meciului de duminica, din etapa a XXXII-a din Serie A. „Teama de Toni? Mie nu îmi este teama de nimic și daca ar fi sa ma tem de cineva, acela este Dumnezeu. Cunoaștem cu toții caracteristicile lui Toni. Se afla mereu în locul potrivit la momentul potrivit. Trebuie sa fim atenți și sa nu îi dam posibilitatea sa faca ceea ce știe”, a precizat fundașul român, care crede ca duminica va învinge echipa care va greși mai puțin.

Chivu a menționat ca AS Roma își propune sa obțina o victorie în partida de la Florența și a facut referire și la portarul Fiorentinei, Bogdan Lobonț. „Este cel mai bun prieten al meu și vorbim în fiecare zi. Sa ajungi în Italia nu este ușor, la fel cum nu este ușor nici sa începi o noua experiența, și eu o știu bine. Sunt sigur ca se va descurca bine. Este un portar foarte curajos”, a afirmat Chivu.

Cristian Chivu a precizat, referitor la informațiile potrivit carora ar fi dorit de mai multe cluburi europene, ca el este dispus sa își prelungeasca acordul cu AS Roma. „Eu m-am gândit mereu ca viitorul meu va fi aici, la Roma. Sunt gata sa îmi prelungesc acordul, pentru ca ma simt bine la Roma. Sunt de trei ani aici și de fiecare data când se apropie perioada de mercato numele meu este menționat”, a adaugat fotbalistul.

Mediafax