Chivu: Imi place sa joc inchizator

Apropo.ro / 29.11.2007, 14:36
Chivu: Imi place sa joc inchizator
Cristi Chivu spune ca ii place pozitia de mijlocas la inchidere desi nu este obisnuit sa joace pe acest post
Cristi Chivu spune ca ii place pozitia de mijlocas la inchidere desi nu este obisnuit sa joace pe acest post.
 
"Ambitia intregii echipe a fost sa dam totul si sa obtinem un rezultat bun. Vroiam sa castigam acest meci. Am reusit sa ne impunem jocul, chiar daca in prima repriza am avut ceva dificultati. Pana la urma suntem fericiti pentru tot ce am facut in acest meci. Imi place pozitia de mijlocas la inchidere, chiar daca este ceva nou pentru mine. Nu sunt obisnuit, dar usor, usor ma voi adapta. Si la nationala Romaniei am jucat pe acest post in ultimele partide si nu ma plang", a spus Chivu.
 
Antrenorul milanezilor, Roberto Mancini, l-a laudat pe internationalul roman pentru prestatia din meciul cu Fenerbahce. "Mi-a placut Chivu, chiar daca a jucat in premiera ca mijlocas la inchidere. Ii trebuie ceva timp pentru a invata toate mecanismele acestui post. L-am folosit la inchidere, deoarece am considerat ca poate da un randament mai bun in acea pozitie si aveam nevoie de un om care sa-l blocheze pe Alex", a afirmat Mancini.
 
Site-ul goal.com l-a notat cu 6,5 pe Chivu. "Mancini a produs surpiza folosindu-l pe Chivu la inchidere. Romanul i-a limitat spatiul de actiune lui Alex si turcii nu au mai putut fi periculosi in ofensiva. Mai mult, Chivu a dat centrarea la golul doi marcat de Ibrahimovici", a scris sursa citata.
 
Echipa italiana Internazionale Milano, cu Cristian Chivu integralist, s-a calificat, marti, in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (0-0), formatia turca Fenerbahce Istanbul, in etapa a cincea a grupei G a competitiei.