Chivu printre cei vizați de Capello

Apropo.ro / 12.08.2006, 14:38
Chivu printre cei vizați de Capello
Cotidianul AS scrie, vineri, ca antrenorul echipei Real Madrid, Fabio Capello, a solicitat aducerea unui fundaș central, printre cei vizați aflându-se și românul Cristian Chivu, de la AS Roma. "Dupa turneul din Austria și dupa câteva antrenamente în SUA, Capello i-a

Cotidianul AS scrie, vineri, ca antrenorul echipei Real Madrid, Fabio Capello, a solicitat aducerea unui fundaș central, printre cei vizați aflându-se și românul Cristian Chivu, de la AS Roma.

„Dupa turneul din Austria și dupa câteva antrenamente în SUA, Capello i-a cerut lui Pedrag Mijatovici (n.r. – directorul sportiv de la Real) sa aduca un fundaș central înalt, tânar și cu experiența. Capello vrea sa-l mute pe Sergio Ramos pe partea dreapta și sa joace cu Cicinho ca extrema, în alternanța cu Beckham. Sfatul lui Capello dat lui Mijatovici este sa încerce sa transfere unul din fundașii formației AS Roma: Mexes, Chivu și Kuffour”, scrie AS.

Cotidianul AS noteaza ca Fabio Capello este nemulțumit de faptul ca jucatorii din aparare nu sunt destul de înalți. „Chiar și Cannavaro are doar 1.76 m, în timp ce doar Woodgate este mai înalt, având 1.87 m, cei doi fiind considerați preferați. Astfel, tehnicianul vrea ca oficialii de la Real sa se intereseze la Roma, în special de Mexes și Chivu, fara a renunța însa la Kuffour”, scrie AS.

Mediafax