Chris Brown a avut o altercație cu bodygardul său, după care l-a „aruncat” din avion

De: Marian Andrei / 08.03.2013, 19:00
Chris Brown a avut o altercație cu bodygardul său, după care l-a
Rapperul american Chris Brown a avut o altercație cu unul dintre bodyguarzii lui, pe care l-a "abandonat" apoi în Insulele Bermude, unde avionul său personal a făcut o escală, în drumul de întoarcere spre Statele Unite.

Binecunoscutul bodyguard Big Pat, care a lucrat de ani de zile pentru Chris Brown, se pare că a rămas fără slujbă. Se pare că bodyguardul a avut o altercație în avionul cu care rapperul și staff-ul său se întorcea din Ghana, cei doi „luându-și adio” în insulele Bermude, unde avionul a oprit pentru realimentare.

Surprinde-ți mama sau iubita cu o felicitare de Mărțișor!

Un angajat al aeroportului a declarat pentru publicația The Bermuda Sun: „Nu cunosc toate detaliile despre toate faptele care s-au petrecut în avion. S-a petrecut ceva după ce avionul a aterizat pentru a face plinul și pentru verificările tehnice, cu puțin timp înainte ca ei să se pregătească să plece din nou”.

„Apoi, s-a produs ceva. Bodyguardul Big Pat a coborât primul. Stătea afară și vorbea cu pilotul. Apoi Chris Brown și un alt bărbat au coborât. Au intrat la serviciul de Vamă. Apoi au ieșit pentru a fuma o țigară. Bodyguardul a intrat în clădire și a spus că el nu va mai urca în acel avion”, a adăugat aceeași sursă.

La rândul său, Big Pat, care s-a întors în Statele Unite cu o altă cursă, ar fi spus personalului aeroportului că a avut „o altercație” cu Chris Brown.

Big Pat este bodyguardul care i-a fost alături lui Chris Brown vreme de mulți ani, calmându-i de multe ori accesele de furie și chiar încasând o sticlă în cap în timpul bătăii dintre Brown și rivalul său Drake, în iunie 2012, într-un club din New York.