Chris Brown a ieșit din închisoare și s-a internat într-o clinică pentru reabilitare

De: Gabriela Voicu / 30.10.2013, 15:30
Chris Brown a ieșit din închisoare și s-a internat într-o clinică pentru reabilitare
Chris Brown are din nou probleme cu autoritățile din cauza unor ieșiri violente în public, dar a decis să se interneze într-o clinică pentru reabilitare.

Cântărețul R&B Chris Brown, care duminică a fost reținut alături de bodyguard-ul său după ce a spart nasul unui bărbat într-o altercație din Washington, a fost nevoit să se interneze într-o instituție de reabilitare, a precizat, ieri, un reprezentant al artistului. El încă este supravegheat după incidentul din 2009, când a bătut-o pe Rihanna. 

„Scopul lui este acum să se concentreze pe comportamentul lui din trecut, ceea ce îi va permite să își continue viața și cariera dintr-o perspectivă mai sănătoasă”, a declarat purtătorul de cuvânt al cântărețului, conform accesshollywood.com.

Chris Brown a ieșit din închisoare

Chris Brown, în vârstă de 24 de ani, a fost arestat duminică în fața Hotelului W, la câteva sute de metri de Casa Albă.

În 2009, Chris Brown a fost condamnat la 180 de zile de muncă în folosul comunității și i s-a cerut să urmeze un curs de consiliere psihologică în vederea stăpânirii acceselor de violență, fiind totodată supravegheat de autorități patru ani. 

Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” și „Run It”. Cel mai recent album al său, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează „Fortune”, un material discografic lansat în 2012 și care i-a adus artistului american singurul său premiu Grammy de până în prezent (din 12 nominalizări).