Chris Brown a mai pierdut un sponsor pentru concerte, dar a lansat o piesă nouă (Video)

De: Gabriela Voicu / 16.07.2013, 10:00
Chris Brown a mai pierdut un sponsor pentru concerte, dar a lansat o piesă nouă (Video)
Compania canadiana Rogers Communications Inc. a decis să nu mai sponsorizeze un concert pe care Chris Brown îl va susține în Dartmouth, Marea Britanie, pe 31 august.

Compania canadiana Rogers Communications Inc. din Nova Scoția s-a retras de la un eveniment din Dartmouth, Marea Britanie, care va avea loc pe 31 august.

Chris Brown va susține concertul Energy Rush la Alderney Landing, iar Rogers era cel mai mare sponsor al evenimentului. Compania a anunțat pe Twitter că se retrage și a motivat că reprezentanții nu au știut de la început cine va cânta. Această decizie a venit după ce un grup local a încercat să boicoteze concertul lui Chris Brown.

„Nu este un mesaj pozitiv pentru tineri, femei sau bărbați. Lumea este plină de Chris Brown-i care își prezintă scuzele după ce bat femei și sunt prinși… până data viitoare. Acesta este ciclul abuzului”, a declarat Joanne Bernard, Director Executiv al unui centru pentru femei și copii care sunt victime ale violenței domestice. 

În 2009, Chris Brown a pledat vinovat după ce a a agresat-o pe Rihanna, care atunci era iubita lui, în timpul unui scandal izbucnit în Los Angeles. De atunci, el se străduiește să își refacă imaginea și cariera, participând la ședințe de consiliere și lansând un nou album.

Chris Brown – „Don’t Think They Know” ft. Aaliyah

Nu este prima dată când Brown pierde sponsori. În 2009, compania Wrigley”s Gum a anunțat oficial că suspendă contractul cu el motivând că artistul are imaginea șifonată. În plus, anul trecut Brown a fost refuzat de o trupă irlandeză pe care a invitat-o să cânte în deschiderea unui concert al său.

De curând, cântărețul a lansat un nou videoclip, pentru o piesă cântată în duet cu regretata Aaliyah, după ce luna trecută anunțase pe Twitter acest material ca făcând parte dintr-o campanie numită „Unity”, prin care el încurajează oamenii să se iubească, indiferent de rasă, gen sau orientare sexuală. Clipul include proiecții din clipul „Try Again” al lui Aaliyah, iar
Breezy face câțiva pași de dans înainte ca acestea să apară.

Piesa se numește „Don’t Think They Know” și este noul single de pe albumul „X”, pe care Chris Brown îl lansează pe piață astăzi. Puteți vedea videoclipul mai sus.