Chris Brown „bate apa-n piua” cu Rihanna

Apropo.ro / 16.02.2009, 11:06
Chris Brown
Dupa o saptamana de tacere, inculpatul Chris Brown dezvaluie misterele agresarii Rihannei.

Chris Brown si Rihanna au avut o altercatie in plina strada din care batuta, muscata si la spital a ajuns Rihanna. Totul se intampla dupa petrecerea de dupa decernarea Premiilor Grammy.

Dupa o saptamana de tacere, inculpatul Chris Brown dezvaluie misterele agresarii Rihannei.

"Nu pot exprima in cuvinte cat de rau imi pare pentru ce s-a intamplat. Vreau sa vorbesc cu Pastorul meu, sa ma sfatuiasca, sa vorbesc cu mama si cu persoanele care sunt aproape de mine. Sunt pregatit sa ma schimb si, cu ajutorul lui Dumnezeu, sa fiu o persoana mai buna.

Toata presa a speculat prost tot ce s-a intamplat intre mine si Rihanna. Nu este asa cum se scrie. Am sa vorbesc mai mult despre ce s-a intamplat imediat ce tot va fi pus la punct si voi putea face acest lucru. Eu nu am dat declaratii pana acum in presa, dar cu toate astea au parut multe lucruri ca spuse de mine. Se numeste frauda ceea ce au facut acestia".

A iesit, s-a scuzat, insa nimic nou nu a iesit la iveala si nu am aflat de ce a batut-o pe Rihanna. Nu ne impresioneaza ca isi cauta linistea la Pastor sau ca vrea sa isi descarce sufletul in fata mamicii, faptul este consumat si presa il invinovateste pe cantaret. La 19 ani, varsta lui Brown, ce asteptari sa avem din partea lui?

De ce este atat de agresiv? Chris Brown a dezvaluit intr-un interviu acordat in 2007 pentru The LA Times ca in familia sa au fost incidente de violenta domestica. Tatal sau vitreg obisnuia sa o loveasca pe mama sa naturala. Copilaria si-a petrecut-o sub teroare si nu are decat amintiri foarte urate. Aici o fi raspunsul?

Chris Brown feat Keri Hilson "Superhuman":

  

 

Foto: thedeadhub.com