Chris Brown dă piept cu procuratura

Apropo.ro / 20.03.2009, 12:23
Chris Brown dă piept cu procuratura
Chiar dacă partenera sa, Rihanna, l-a iertat, ba chiar l-a şi luat de bărbat în cadrul unei ceremonii oficiate cu multă discreţie la reşedinţa lui Diddy, Curtea Superioară din Los Angeles n-a renunţat să-l aducă în faţa justiţiei pe Chris Brown, acuzat de violenţă împotriva cîntăreţei.

Artistul R&B (19 ani) s-a prezentat în faţa Curţii, dar deschiderea procesului a fost amînată pînă pe 6 aprilie, nu înainte însă de a primi un avertisment: “Domnule Brown, nu aveţi voie să deranjaţi, să hărţuiţi, să molestaţi, să intimidaţi sau să folosiţi violenţa împotriva nimănui”. Rihanna (21 de ani) nu s-a prezentat la înfăţişare – care n-a durat mai mult de cinci minute! – , dar avocatul ei, Donald Etra, a fost prezent. Dacă iniţial acesta cerut Curţii să emită un ordin de restricţie pe numele lui Brown, de data aceasta n-a mai fost nevoie să insiste, în contextul reconcilierii părţilor. Chiar şi aşa, cîntăreţul riscă să fie trimis la închisoare pentru 4 ani şi 8 luni pentru agresiune fizică şi ameninţare cu moartea.

Între timp, familia Rihannei nu este mulţumită de alegerea acesteia de a rămîne alături de Chris Brown şi ar dori să-l vadă pe acesta cît mai curînd în spatele gratiilor. Tatăl cîntăreţei este mai mult decît revoltat: “De cînd mă ştiu, nu mi-am lovit niciodată fata. El de ce s-o lovească? De ce ar face oricine altcineva asta?”. Împotriva voinţei tatălui ei, Rihanna deja şi-a legat destinul de cel al lui Chris şi spune că ar vrea să nască doi copii înainte de a împlini 25 de ani. Cum s-a pus la adăpost de alte eventuale violenţe din partea soţului ei? O prevedere a contractului prenupţial stipulează că orice tentativă de violentare a cîntăreţei va fi soldată cu plata a 10 milioane de dolari din contul lui Chris Brown.