Chris Brown și Nicole Scherzinger s-au sărutat într-un club

De: Gabriela Voicu / 27.09.2012, 18:21
Chris Brown și Nicole Scherzinger s-au sărutat într-un club
Chris Brown și Nicole Scherzinger au fost forografiați în timp ce se sărutau într-un club de fițe din Los Angeles, deși fiecare este implicat în altă relație de cuplu.

Chris Brown și Nicole Scherzinger au fost surprinși în ipostaze intimă, în clubul Supperclub din Los Angeles, marți noapte.

Deși ambii au oficial parteneri, cei doi s-au sărutat fără rețineri în timpul petrecerii organizate cu ocazia lansării liniei vestimentare Black Pyramid a lui Brown.

Chris Brown are o relație cu modelul Karrueche Tran, în timp ce Nicole Scherzinger s-a împăcat cu pilotul de F1 Lewis Hamilton.

În plus, o sursă care a participat la petrecere a declarat că cei doi au stat împreuna toată seara, dansând lasciv unul lângă altul, iar în cele din urmă s-au apropiat până la sărut.

E cu atât mai surprinzător cu cât în ultima vreme apăruseră informații potrivit cărora Nicole Scherzinger își caută locuință în Londra pentru a fi mai aproape de iubitul ei britanic, de care s-a despărțit de mai multe ori până acum din cauza infidelității lui.

Chris și Nicole au negat că s-ar fi sărutat în club, în ciuda imaginilor evidente, motivând că s-au apropiat doar pentru a vorbi, în contextul în care sunt prieteni foarte buni de mulți ani.

Să fie aceasta o lecție pe care Nicole i-o dă lui Lewis Hamilton?