Chris Brown va primi 1 milion de dolari, dacă va lupta în ring cu Drake!

De: Gabriela Voicu / 27.06.2012, 11:30
Chris Brown va primi 1 milion de dolari, dacă va lupta în ring cu Drake!
Rapperii Drake și Chris Brown, care s-au bătut într-un club din New York, în urmă cu două săptămâni, au primit o ofertă de câte 1 milion de dolari pentru a-și continua disputa într-un ring de box.

Chris Brown, fostul iubit al cântăreței Rihanna, a fost bătut într-un club din New York de rapperul Drake, despre care presa americană afirmă că este actualul iubit al artistei. Cei doi și mai mulți prieteni din anturajele lor au fost implicați în scandal, la jumătatea lunii iunie, iar mai multe persoane au fost rănite.

Damon Feldman, promotorul emisiunii „Celebrity Boxing”, difuzată de postul de televiziune Fox, a dezvăluit că miliardarul Alki David le-a oferit celor doi muzicieni câte un milion de dolari pentru a urca în ring și a se bate într-un meci de box cu public. Alki David a spus că, dacă acest meci de box va fi organizat, va oferi încă un milion de dolari în scopuri caritabile.

La câteva ore după altercație, Chris Brown a postat o fotografie pe Twitter în care apare cu o tăietură în zona bărbiei. Rapperul a șters după câteva ore acea fotografie, precum și comentariile care o însoțeau.

Chris Brown, bătut de Drake

În acea altercație a fost implicat și jucătorul de baschet Tony Parker, fostul soț al actriței Eva Longoria. Tony Parker a suferit o desprindere de retină și se află în aceste zile în convalescență, la Paris, unde a fost operat de medicii francezi. Sportivul a dat în judecată clubul VIP, susținând că patronii acestuia nu ar fi trebuit niciodată să permită accesul în club, simultan, celor doi iubiți ai Rihannei.

Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, s-a despărțit de Rihanna în februarie 2009, după ce a agresat-o în seara care a precedat Gala Premiilor Grammy – agresiune pentru care a fost condamnat la șase luni de muncă în folosul comunității și la impunerea unui regim de libertate condiționată timp de cinci ani.

Drake este un actor și cântăreț canadiano-american în vârstă de 25 de ani, sprijinit la începuturile carierei sale muzicale de rapperul Lil Wayne.