Chris Hadfield de la NASA și-a luat rămas bun cu un cover David Bowie (Video)

Apropo.ro / 15.05.2013, 15:00
Chris Hadfield de la NASA și-a luat rămas bun cu un cover David Bowie (Video)
Comandantul ISS Chris Hadfield și-a încheiat misiunea cu un cover David Bowie "Space Oddity".

Chris Hadfield este primul comandant de pe Stația Spațială Internațională care a ajuns să adune un număr mare de admiratori după ce a descris viața sa de pe ISS.

În ultima noapte petrecută de Hadfield pe ISS, astronautul a publicat videoclipul piesei, unul realizat foarte bine de către profesioniști în domeniu.

După videoclipurile inedite prezentate de el cu activități obișnuite, dar realizate fără gravitație de astronauți, cum ar fi spălatul pe mâini sau dinți, Hadfield s-a aflat în fața unei noi provocări, un videoclip muzical.

 


 

Astronautul a vrut astfel să marcheze plecarea lui de pe Stația Spațială Internațională. Hadfield, Roman Romanenko și Thomas Marshburn părăsesc ISS după cinci luni. Comanda va fi preluată de către Pavel Vinogradov.

Mulțumiri enorme tuturor celor de pe Pământ care au făcut totul posibilul ca acest lucru să se întâmple. A fost o perioadă specială pentru noi la bordul ISS„, a spus Hadfield într-un alt videoclip.

Citește mai multe detalii despre Chris Hadfield și-a încheiat misiunea pe ISS și a realizat un videoclip, pe Mediafax.ro