Chris Martin: „Rihanna e urata si morocanoasa”

Apropo.ro / 26.10.2011, 14:54
Chris Martin:
Chris Martin, vocaliastul trupei Coldplay, care a colaborat cu Rihanna pentru noul album al trupei numit "Mylo Xyloto", a descris-o pe cantareata folosind cuvintele "cam urata si deprimata".

Membrii formatiei Coldplay au lansat oficial mult-asteptatul album „Mylo Xyloto”, produs de Daniel Green, Markus Dravs si Rik Simpson. Printre surprizele de pe album s-a numarat si o melodie in colaborare cu Rihanna, intitulata „Princess of China”.

„Mylo Xyloto” este al cincilea album de studio din cariera de peste zece ani a formatiei.
Chris Martin, prezent la decernarea premiilor Q Awards – unde Coldplay a primit distinctia „Best Act in the World Today” – a vorbit despre duet, in cuvinte deloc magulitoare pentru Riri.
Rihanna a colaborat cu Coldplay
„Rihanna era destul de urata si prost-dispusa” – a spus el despre artista care nu a considerat necesar sa se machieze pentru a intra in studio – „Dar am trecut peste acest lucru”.
Martin are, insa, numai vorbe bune despre performantele artistice ale Rihannei, cu care a inregistrat „Princess of China”. „Este cea mai buna cantareata din lume si am considerat ca albumul nostru trebuie sa aiba pe el cea mai buna voce feminina” – spunea el in urma cu cateva saptamani.
Saptamana trecuta a aparut si noul videoclip al Rihannei, pentru piesa „We found love”, in care bea si fumeaza marijuana alaturi de iubitul ei din clip.