Chrissy Teigen și-a șters contul de Twitter, unde avea peste 13 milioane de fani, acuzând o campanie de hărțuire

De: Loredana Toma / 25.03.2021, 18:43
Chrissy Teigen și-a șters contul de Twitter, unde avea peste 13 milioane de fani, acuzând o campanie de hărțuire

Modelul și vedeta de televiziune Chrissy Teigen și-a șters contul de Twitter, după ce a precizat că platforma de socializare online a început să-i facă mai mult rău decât bine. Teigen și-a anunțat cei peste 13,7 milioane de fani că va părăsi platforma printr-o serie de mesaje, înainte să-și șteargă contul pe care era prezentă de mai bine de zece ani. Conturile de pe alte două platforme de socializare, Instagram și YouTube, vor rămâne active.

“Timp de zece ani, voi ați fost lumea mea. Sincer, datorez atât de multe acestei lumi pe care am creat-o împreună, aici. Pe mulți dintre voi chiar vă consider prieteni reali. Dar este timpul să-mi iau la revedere. Această platformă nu-mi mai face bine, ci mai mult rău și cred că este momentul cel mai potrivit să închei acest capitol”, a scris Teigen în mesajele sale de la revedere, potrivit The Guardian.

Chrissy Teigen pleacă, Twitter pierde

Plecarea lui Teigen, soția starului John Legend, de pe rețeaua de socializare online este o mare pierdere pentru Twitter, compania încercând de mulți ani să stopeze campaniile de hărțuire, intimidare și alte comportamente negative. Vedeta a mai precizat că, de mulți ani, a primit mai mult lovituri decât bucurii pe această platformă și că a ajuns într-un punct în care este “plină de răni”, după cum a mai scris ea. Teigen a fost blocată pe Twitter și de fostul președinte SUA, Donald Trump, după ce i-a scris acestuia, public, că “nimeni nu-l place”.

O situație recentă, în care Teigen a anunțat, printr-un mesaj, că ea și Kris Jenner vor lansa un produs de curățenie pe bază de plante, i-a adus vedetei o serie de critici dure. “Nu mă trezesc dimineața cu gândul să vă supăr, dar se pare că asta reușesc să fac și-mi spuneți că nu am niciun talent. Cred că asta denotă ceva, totuși. Scopul meu în viață este să  fac oamenii fericiți. În schimb, durerea pe care o simt când constat că nu fac asta este prea mare pentru mine. Mereu am părut ca fiind femeia puternică, însă nu sunt așa. Dorința mea de a fi plăcută de oameni, nu de a supăra oamenii m-a făcut să devin acea persoană pe care voi nu o vreți. În schimb, țineți minte că mereu mi-a păsat doar de voi”, a încheiat Teigen.

CITEȘTE ȘI: Prima imagine cu fiica lui Chrissy Teigen şi a lui John Legend

A comis-o! Imagini din intimitate: Ce a postat un celebru fotomodel? Şi-a stricat reputaţia!

Foto: Profimedia Images