Christian Bale, transformat radical pentru noul său rol

Apropo.ro / 23.03.2013, 13:00
Actorul Christian Bale este de nerecunoscut cu cele câteva kilograme în plus, ochelari și chelie acoperită de șuvițe de păr.

Christian Bale trăiește intens fiecare moment pe care îl filmează pentru o peliculă a cărei acțiune are loc prin anii ’70, în regia lui David O Russell, cel care a regizat și Silver Linings Playbook.

Amy si Bale

Fotografii l-au surprins pe Bale alături de partenera de platou, Amy Adams, ambii purtând haine ale acelor vremuri pentru a fi în ton cu subiectul și timpul în care are loc acțiunea.

Actorul în vârstă de 39 de ani nu este străin de dietele pe care trebuie să le urmeze pentru rolurile primite. Se îngrașă, apoi slăbește, și o ia de la capăt. Bale nu a uitat vremurile în care era obligat să consume doar o conservă de pește și un măr pe zi, pentru a slăbi rapid, sau cafea și mere.

Bale

Pentru noul proiect cinematografic, Bale a fost nevoit să mai pună ceva kilograme pe el, tocmai pentru a semăna cu personajul principal Melvin Weinberg, figură importantă din scandalul Abscam, nume de cod dat de FBI.