Christian Louboutin dezvăluie versiunea modernă a pantofului Cenușăresei

De: Gabriela Voicu / 05.07.2012, 16:00
Christian Louboutin dezvăluie versiunea modernă a pantofului Cenușăresei
Celebrul designer Christian Louboutin a dezvăluit, ieri, un pantof superb din dantelă albă, în cadrul unei colaborări cu Disney, care va relansa povestea Cenușăresei.

Christian Louboutin a dezvăluit, ieri, la Palais Brongniart din Paris, în cadrul Couture Fashion Week, versiunea sa pentru celebrul pantof al Cenușăresei, în cadrul unei colaborări cu Disney.

Celebrând relansarea pe Blu-ray a celebrei povești „Cenușăreasa”, din 2 octombrie, Louboutin va selecta o fană din SUA căreia îi va dărui gratuit o pereche de pantofi creată cu ocazia acestui eveniment.

Doar 20 de perechi de pantofi „Cinderella” vor fi realizate și vândute la nivel mondial în această toamnă, pe 17 august urmând să apară mai multe informații despre noii pantofi.

Lori MacPherson, vice președinte executiv pentru Disney, a descris pantoful dezvăluit recent de Louboutin „probabil cel mai popular pantof din literatură”.

Pantoful Cenușăresei

Deși pantoful din povestea Cenușăresei era din sticlă, Louboutin a folosit dantelă, căreia i-a adăugat fluturi, pentru a crea efectul de transparență și pentru ca forma piciorului să rămână frumoasă. Tocul este îmbrăcat cu cristale Swarovski.

Christian Louboutin a debutat și ca actor, cu această ocazie, apărând într-un short de 10 minute creat de Disney pentru a omagia desenul animat preferat al al designerului, „Bedknobs and Broomsticks”. Scurt-metrajul numit „The Magic of the Glass Slipper: A Cinderella Story”, în care joacă și Angela Lansbury, va apărea alături de „Cenușăreasa”, pe Blu-ray.

Filmulețul spune povestea inventării pantofului Cenușăresei moderne, de artistul numit Red Sole Man, corespondentul designerului Christian Louboutin.