Christian Sabbagh a moştenit o avere fabuloasă: “M-am născut într-o familie bogată”

De: Cristiana Trifu / 10.05.2018, 15:10
Christian Sabbagh a moştenit o avere fabuloasă: “M-am născut într-o familie bogată”
Deşi a moştenit un milion de dolari, Christian Sabbagh se ambiţionează să facă presă în România.

 În ciuda faptului că este un om bogat, Christian Sabbagh nu s-a gândit niciodată să renunţe la jurnalism, fiind, alături de maşini şi arme, una dintre pasiunile vieţii lui.

Cum arată vila lui Christian Sabbagh. Are cu ce se lăuda!

După ce a avut grave probleme de sănătate, fetiţa lui Christian Sabbagh, în direct la TV. Anais e adorabilă!

Christian Sabbagh, tătic pentru a treia oară! „Acest copil ne-a salvat relaţia!”

„M-am născut într-o familie bogată, însă părinţii mei nu m-au educat în cultul banului. Deşi am fost singur la părinţi, tatăl meu m-a învăţat să mă descurc pe cont propriu. El avea o vorbă: „L’oiseau doit noller de ses propres ailles” (Pasărea trebuie să zboare cu propriile sale aripi). Nu m-am dus în altă parte fiindcă am crescut în România, sunt român, o bună parte a timpului am fost educat aici şi nu aş părăsi România pentru nicio altă ţară. Visul tatălui meu a fost să devin avocat, iar al mamei să fiu medic. Dacă nu aş fi avut suportul lor financiar, nu aş fi reuşit să îmi împlinesc visul de a deveni jurnalist”, a declarat Christian Sabbagh pentru apropotv.ro.

Ce a făcut Christian Sabbagh cu banii primiţi de la bogata sa familie din Liban? Un răspuns simplu şi la obiect: „Am damblaua asta cu maşinile. Cred că le schimb o dată la trei luni“