Christian Sabbagh, dat afară de la Kanal D? „Cifrele de audienţă spun totul!”

De: Cristiana Trifu / 31.08.2017, 13:37
Christian Sabbagh,  dat afară de la Kanal D?
Christian Sabbagh are o viaţă profesională riscantă. Când nu este la pupitrul Ştirilor Kanal D, prezentatorul tv derulează operaţiuni de salvare. De-a lungul anilor, de când lucrează în televiziune, prezentatorul de ştiri a organizat mai multe operaţiuni de salvare extrem de complicate şi a reuşit să salveze oameni ţinuţi captivi şi inrobiţi în străinătate.

Potrivit mesajelor pe care Christian Sabbagh le-a scris pe pagina sa de Facebook,se pare că a încheiat colaborarea cu Kanal D şi se pregăteşte să o ia de la capăt într-o altă carieră. 

Christian Sabbagh a moştenit o avere fabuloasă. Ce a făcut cu banii? “M-am născut într-o familie bogată”

Cum arată vila lui Christian Sabbagh. Are cu ce se lăuda!

După ce a avut grave probleme de sănătate, fetiţa lui Christian Sabbagh, în direct la TV. Anais e adorabilă!

Christian Sabbagh, tătic pentru a treia oară! „Acest copil ne-a salvat relaţia!”

“Va mulţumesc pentru toţi cei 7 ani în care m-aţi urmărit la Kanal D. Am simţit căldură dumneavoastră sufletească, emoţia ! Cifrele de audienţă spun totul!”, a scris Christian Sabbagh 

Jurnalistul a mai postat un mesaj, în care întăreşte cele presupuse, că nu va mai face parte din echipa Kanal D, spunând că o să facă anchete pe cont propriu. “În decembrie 2014, un ofiţer SRI era găsit mort în locuinţa, cauza decesului fiind… sinuciderea. Cum nu mai am echipa, Iulia a devenit operator TV, Anais – ajutor de operator TV, colonelul (r) Costică Ionescu – poliţist cu peste 25 de ani de experienţă în ”infracţiuni contra vieţii”, consilierul meu. Nu pot rămâne indiferent la problemele oamenilor, aşa că o să fac anchete pe cont propriu. Aici nu mai e vorba de show-uri TV, de rating, de bani, sau ambiţii profesionale, ci de o simplă convingere: adevărul iese mereu la lumina!”, este mesajul postat de Sabbagh.