Christian Sabbagh, tătic pentru a treia oară! „Acest copil ne-a salvat relaţia!”

De: Cătălina Matei / 15.07.2016, 14:29
 Christian Sabbagh, tătic pentru a treia oară!
La trei ani de la divorţul de Louise, Sabbagh este implicat într-o relaţie amoroasă cu Iulia. Iar de curând a aflat ca va fi din nou tătic.

Christian Sabbagh este în culmea fericirii. Prezentatorul a anunţat recent că va fi pentru a treia oară tătic.

Cum arată vila lui Christian Sabbagh. Are cu ce se lăuda!

„A fost cu adevărat un dar de la Dumnezeu. Eu şi Iulia eram pe punctul de a ne despărţi”, a povestit Cristi Sabbagh pentru wowbiz.ro.

 „Noi suntem impreuna de doi ani, insa au fost si sincope in relatia noastra. O perioada am fost despartiti, iar ea a fost plecata in Spania. A fost si vina mea, pentru ca eu veneam dupa un divort si in astfel de momente de cautari e mai greu sa-ti construiesti o relatie solida. In ultima vreme, dupa ce ne-am impacat, eu am avut foarte mult de lucru, am fost plecat la actiuni, veneam tot mai rar pe acasa. Si atunci m-a intrebat daca mai are rost sa continuam sau ar fi mai bine sa se intoarca in Spania. Cred ca la un moment dat a ajuns sa creada ca eu nu iau in serios relatia asta. Exact dupa aceasta discutie a aflat ca este insarcinata. Eu consider ca a fost un dar de la Dumnezeu, sa ne salveze relatia si s-o faca mai puternica.”