Christian Slater a terminat, în sfîrșit, liceul

Apropo.ro / 10.06.2002, 12:40
Christian Slater a terminat, în sfîrșit, liceul
Intrat în ultimii ani într-o umilitoare obscuritate, el s-a gîndit ca poate ar fi totusi mai bine sa-si termine studiile înainte de a continua cu obsesia cu vocatia actoriceasca. Nu va gînditi la cine stie ce studii complicate - e vorba despre absolvirea liceului, pe care actorul a


Intrat în ultimii ani într-o umilitoare obscuritate, el s-a gîndit ca poate ar fi totusi mai bine sa-si termine studiile înainte de a continua cu obsesia cu vocatia actoriceasca.

Nu va gînditi la cine stie ce studii complicate – e vorba despre absolvirea liceului, pe care actorul a amînat-o pentru ca la vremea adolescentei era preocupat sa se concentreze asupra unei cariere pe care, probabil, si-o imagina fulminanta.

„Trebuie sa înveti tot timpul, fie ca lectiile îti sînt date de viata sau de profesori. Eu, unul, am constatat asta si am început sa învat din ceea ce e în jurul meu”, spune Christian, vizibil convins, la cei 33 de ani ai lui, ca dupa doi ani de chinuri intelectuale a reusit sa atinga piatra filozofala.

Pacat de atîta efort…

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: