Christina Aguilera – grasuța cu 15.000 de dolari

Apropo.ro / 02.03.2006, 12:33
Christina Aguilera - grasuța cu 15.000 de dolari
Pentru Christina Aguilera totul trebuie sa fie scump. Și casa în care traiește, și hainele pe care le poarta, și produsele cosmetice pe care le folosește, și mașinile în care își pune fizicul (acum) delicat. Din pacate însa pentru ea, uneori arata

Pentru Christina Aguilera totul trebuie sa fie scump. Și casa în care traiește, și hainele pe care le poarta, și produsele cosmetice pe care le folosește, și mașinile în care își pune fizicul (acum) delicat. Din pacate însa pentru ea, uneori arata chiar ieftin. Sa vedem însa cați bani arunca spre a putea pași pe covorul roșu.

Cand a împlinit 21 de ani, și-a serbat ziua de naștere într-unul dintre cele mai exclusiviste cluburi din L.A., Club Deep, și chiar a bagat mana adanc în buzunar pentru o noapte de distracții care s-a ridicat la înalțimea a 20.000 de dolari. Sa spunem însa ca nu în fiecare zi împlinești varsta la care poți fi considerata majora.

Oricum, pentru frumusețea ei cheltuie ceva mai mult. Ca sa nu se simta vinovata, își ia și un caine cu ea de care are grija ca de ochii din cap și, mai întai, îl îmbraca pe acesta dupa ultima moda canina din California. Sa vedem însa ce face pentru ea. Are un antrenor personal, Ashley Borden, care nu se sfiește sa îi ia vreo 15.000 de dolari pe luna.

Cu toate acestea, în 2003 au aparut fotografii în care era destul de grasuța. Ea a motivat ca așa trebuia sa arate în turneul din vara respectiva. „Nu-mi pasa de diete stupide. Sa mananci e senzual și foarte mișto.”

În prezent, nu mai e așa de rebela în declarații. Dimpotriva. Sa revenim însa la frumusețea ei. Pentru fața și corp alege terapii cu alge marine, care n-ar fi tocmai scumpe. Dar algele sunt livrate din Oceanul Pacific direct într-un club exclusivist care îi toaca într-o luna alți 10.000 de dolari. Fața Christinei este simetrica, ceea ce o plaseaza printre cei mai frumoși oameni ai lumii. Pentru machiajul acesteia, de la fresh la imaginea prin care voia sa arate ca Marilyn Monroe, apeleaza la un make-up artist platit cu 1.500 de dolari ședința. Din pacate pentru ea, nu întotdeauna este ca scoasa din cutie.

Deși își permite sa ajunga pe cele mai scumpe plaje din lume, proaspata doamna se mulțumește sa intre într-un salon care folosește creme bronzante de cea mai buna calitate și, pentru 1.000 de dolari pe luna, arata tot timpul bronzata. Tot pentru frumusețea ei are patru tatuaje: unul pe gat, unul pe talie, în partea stanga, unul pe mana stanga și unul pe braț. Acestea au costat-o între 700 și 2.000 de dolari bucata.

Sa vedem ce face cu podoaba capilara. De-a lungul ultimilor opt ani, am vazut-o cu multe coafuri, cand blonda, cand bruneta. Fata și-a gasit un stilist pe gustul ei care, pentru fiecare schimbare majora, îi ia 10.000 de dolari dintr-un foc.

Cat despre dinți, îi place sa și-i albeasca, deși aceasta procedura nu este una dintre cele mai sanatoase, iar stomatologul o taxeaza cu 1.000 de dolari ședința. Dar la Hollywood toata lumea pune preț pe zambete…

Suma alocata frumusetii
Antrenor personal – 15.000 $
Ședința cosmetica – 10.000 $
Make-up – 1.500 $
Solar – 1.000 $
Hair – 10.000 $
Ședința stomatolog – 1.000 $
38.5000 $ / luna