Christina Aguilera si Nicole Richie au devenit mamici in aceeasi zi

Apropo.ro / 13.01.2008, 15:54
Christina Aguilera si Nicole Richie au devenit mamici in aceeasi zi
Christina Aguilera si Nicole Richie, fiica adoptiva a cantaretului Lionel Richie, au devenit mamici la acelasi spital din Los Angeles

Cantareata Christina Aguilera si starleta Nicole Richie, fiica adoptiva a cantaretului Lionel Richie, au devenit mamici la acelasi spital din Los Angeles.

Acesta este primul copil atat pentru Aguilera, castigatoare a cinci premii Grammy, cat si pentru sotul sau, producatorul Jordan Bratman.

Cuplul a anuntat nasterea primului lor copil printr-un SMS trimis prietenilor si parintilor: "Bebelusul a venit pe lume. Mami si tati sunt bine".

Cei doi nu au dezvaluit sexul bebelusului, dar surse spun ca este vorba de un baietel. Cei doi au decis sa pastreze misterul, la fel cum au facut si cu sarcina, Aguilera anuntand ca va deveni mama de-abia dupa ce abdomenul i se marise considerabil.

Cu cateva saptamani inainte de a naste, Aguilera a facut un pas curajos si a acceptat sa pozeze nud pentru editia din ianuarie 2008 a revistei americane Marie Claire. Fotografiile au fost realizate in stilul celor care au avut-o ca protagonista pe Demi Moore, pe cand aceasta era insarcinata, si care au aparut in 1991 in revista Vanity Fair. Pe coperta revistei Marie Claire, Christina apare purtand doar o jacheta scurta, descheiata. Cu aceasta ocazie, cantareata a dezvaluit ca sarcina a fost o surpriza pentru ea si pentru sotul sau.

Aguilera si Bratman sunt impreuna din 2002. Cei doi s-au casatorit in noiembrie 2005.

La acelasi spital din Los Angeles, Cedars-Sinai, starleta Nicole Richie, in varsta de 26 de ani, a adus pe lume primul sau copil, o fetita, rezultat al relatiei sale cu cantaretul de muzica rock Joel Madden, in varsta de 28 de ani, solist al trupei Good Charlotte.

Fetita se numeste Harlow Winter Kate Madden.

Richie, fiica adoptiva a cantaretului Lionel Richie a devenit o preferata a tabloidelor americane in urma stilului sau de viata turbulent, prieteniei cu Paris Hilton si a problemelor cu legea.

Pe cand era insarcinata in luna a cincea, a fost condamnata pentru conducere sub influenta substantelor interzise. Richie a executat doar o ora din aceasta pedeapsa pentru ca infractiunea pe care a savarsit-o nu era una foarte grava si pentru ca inchisorile din Los Angeles se confrunta cu aglomeratia.