Christina Aguilera, „slăbită” în Photoshop pentru revista Lucky

De: Gabriela Voicu / 07.09.2012, 15:57
Christina Aguilera,
Christina Aguilera a fost protagonista unui pictorial surprinzător de "cuminte" pentru revista Lucky, în care poartă haine menite să îi ascundă kilogramele în plus.

De când s-a îngrășat, Christina Aguilera nu a mai găsit loc în topul celor mai populare vedete de la Hollywood, dar iată că formele ei pline nu sunt un impediment pentru aparițiile în reviste de modă.

Atât timp cât există Photoshop, vedetele nu trebuie să își facă mereu griji în privința imaginii, iar noul pictorial al Christinei Aguilera este o dovadă în plus.

Diva în vârstă de 31 de ani apare pe coperta numărului din octombrie al revistei Lucky, în cadrul căreia promovează și show-ul „The Voice”, care va începe pe 10 septembrie.

Ea a purtat haine casual la ședința foto pentru Lucky, iar editorii foto au avut grijă să îi „subțieze” vizibil silueta.

Christina Aguilera

Christina a acordat un interviu în care a vorbit despre haine și kilogramele în plus pe care le-a acumulat. „De fapt, problema mea a fost mereu că eram prea slabă, așa că acum îmi place să-mi privesc formele voluptoase și să îmi afișez decolteul generos”, a declarat cântăreața.

Christina Aguilera a filmat recent videoclipul unui single nou, numit „Your Body”, și pregătește un album al cărui titlu nu a fost încă stabilit.