Christmas Fairs’ Marathon la București, târg de sărbători deschis între 28 noiembrie – 23 decembrie 2014

De: Carmen Ulian / 28.11.2014, 18:00
Christmas Fairs' Marathon are loc în perioada 28 noiembrie - 23 decembrie 2014 lângă stația de metrou Universitate, vis-a-vis de Cinema Pro. Târgul este deschis zilnic între orele 12.00 și 20.00.

La Christmas fairs’ Marathon veți găsi timp de 26 de zile, încă din preajma sărbătorii de Sfântul Andrei și până aproape de Ajunul Craciunui, cele mai inspirate, originale și variate cadouri pentru cei dragi, pentru că aici se vor aduna cei mai mulți și mai talentați expozanți de handmade, modă și accesorii, delicatese, cosmetice bio, vintage și antiques din toată țara.

Și după cum știți, toți creatorii de minunății, pregătesc de Crăciun cele mai spectaculoase colecții cu care vă vor aștepta în Strada Toma Caragiu Nr.3, lângă Metrou Universitate, vis-a-vis de Cinema Pro, de pe 28 noiembrie pe 23 decembrie de la ora 12.00 la ora 20.00.

Vor fi acolo în fiecare zi, pentru a vă da ocazia să alegeți cele mai potrivite cadouri atunci când aveți timp, pentru a putea să reveniți cu prietenii și să vă sfătuiți cu ei, pentru a alege pe îndelete, a proba ceea ce vă place și a admira de câte ori doriți noi idei ingenioase puse în practică de artiști. Și cu siguranță vă va face plăcere să reveniți mereu și mereu la Christmas Fairs’ Marathon, pentru că în fiecare săptămână vă veți întâlni cu alți expozanți, cu noi colecții, cu și mai multe surprize. Va fi o gală a creativității și a măiestriei românești. Veți putea descoperi cadouri unice care îi vor încânta, îi vor uimi și îi vor emoționa pe cei ce apreciază frumosul autentic și valoarea obiectelor lucrate cu suflet și dăruire, mai presus de notorietatea brandurilor cunoscute de toată lumea.

targ craciun

Săptămânal puteți câștiga premii la alegere de la expozanții preferați iar în final, pe 23 decembrie, puteți fi câștigătorul tombolei maratonului, care își va primi premiul ales în seara de Ajun de Crăciun.

Și pentru că acest târg se va desfășura în Luna Cadourilor, anunțăm toți expozanții dornici să își etaleze creațiile de Crăciun la Christmas Fair’s Marathon, ca organizatorii de la Excelsior Stil le-au pregătit și lor un CADOU: 11 zile de târg gratuite din cele 26 de zile ale maratonului! Și nu trebuie să expuneți în toate zilele târgului pentru a beneficia de acest cadou, ci doar atunci când vă este dumneavoastră confortabil. Puteți veni doar un weekend, sau două, sau trei, din cele patru câte va avea târgul și veți primi 2, 4,6,8 zile de gratuitate!

Vom avea săptămânal 3 expozanți de onoare desemnați pe baza opțiunilor vizitatorilor exprimate pe biletele de tombola, care vor fi premiați cu discounturi substanțiale și cu promovare specială la următoarele târguri, adică 12 premianți de-a lungul întregului maraton. Dar marele castigatigator al maratonului va fi un singur expozant !

targ craciun

Așa că, în seara de Ajun, îi vom aduce și noi, odată cu Moș Crăciun, un cadou de care să se bucure în anul ce vine: 50% discount și promovare de excepție la târgul de 10 zile din perioada 27 februarie-8 martie 2015!

Oferiți-vă de sărbători plăcerea de a face cadouri deosebite, inspirate, de valoare reală, celor pe care îi iubiți și îi respectați, alegându-le de la Christmas fairs’Marathon! Dăruiți-vă de sărbători măcar câteva ore de emoție estetică intensă și de bucurie copilărească desoperind cât de inventivi și talentați pot fi creatorii români la Christmas fair’s Marathon!

Răsfățați-vă proband cele mai originale ținute și accesorii pentru Revelion, blănuri și accesorii, gustând cele mai apetisante prăjituri sau testând cele mai naturale produse cosmetice la Christmas fair’s Marathon! Timp de 26 de zile veți găsi mereu ceva nou, mereu ceva plăcut, mereu ceva de admirat, de îndrăgit, de luat acasă și de pus sub brad, la Christmas Fairs’ Marathon. Intrarea la târgul de Crăciun este liberă.