Christmas Village, târgul de Crăciun unde îți poți repara lucrurile defecte

De: Carmen Ulian / 10.12.2014, 10:00
Christmas Village, târgul de Crăciun unde îți poți repara lucrurile defecte
În perioada 13-14 Decembrie 2014 UpTown Girl! organizează în The Vintage Pub, din Centrul Vechi, "Christmas Village 2nd Edition".

Timp de două zile, în perioada 13-14 Decembrie 2014, fi și tu alături de UpTown Girl ! The Vintage Pub, din Centrul Vechi, va fi locul unde va prinde viață „Christmas Village 2nd Edition” și unde bijuteriile, dulciurile, încălțămintea sau articolele vestimentare ce poartă semnătură unor designeri talentați vor primi acordul lui Moș Crăciun, pentru a ajunge în mâinile pasionaților de produse hand-made și celor care vor porni „vânătoarea” de cadouri pentru cei dragi.

Expozanții vor crea pentru „Christmas Village 2nd Edition” cele mai atractive decorațiuni de crăciun, bijuterii, accesorii, articole vestimentare, dulciuri dar și produse bio și cosmetice.

targ

Ca de fiecare dată vom plănui surprize și tombole pe parcursul celor două zile de târg atât pentru vizitatori cât și pentru expozanți. „Atelierul de Reparații” te așteaptă cu idei pentru lucrurile tale defecte, pe care nu le mai poți purta sau utiliza, dar pe care nu te înduri să le arunci.

Dacă ai un nasture lipsă la o cămașa, o jucărie de plus fără un ochi, o pată pe tricoul favorit, sau o gaură pe blugi de acoperit, sau „hău sau bău”, te așteptăm la târg cu ele! Cât timp noi îți reparăm lucrurile tu hoinărești printrte minunățiile handmade. In plus, „Ladies Wellness Club” cel mai nou centru de fitness dedicat doamnelor va oferi cu ocazia sărbătorilor de iarnă promoții la pachete personalizate de remodelare corporală.

Lasă-te furat de magia unui eveniment special, condimentat cu muzică de sărbători, ciocolată fierbinte și arome de vinuri unice. Noi ne angajam să le spunem tuturor vestea unui eveniment magic.

Printre invitați se numără: Lorena Trică, Constantin Nautics, The Storyalist (va face un photobooth), Shooka Design, Ruvix cu tricourile din colecția tematică românească „Krai”, actrița Mădălina Anea cu bijuteriile ei „Adalma”.