Chupacabra, descoperit în Paraguay! Cum arată cadavrul înfricoşătoarei creaturi VIDEO

De: Nicoleta Nicolae / 27.10.2015, 09:58

Chupacabra, descoperit în Paraguay! Cum arată cadavrul înfricoşătoarei creaturi VIDEO
Chupacabra, creatura mitică despre care se spune că atacă animale domestice, ar fi fost descoperit pe malul unei ape din Paraguay.

Un filmuleţ în care ar fi surprins trupul neînsufleţit al unei chupacabra face înconjurul planetei. În imagini cadavrul este surprins în timp ce pluteşte la suprafaţa unei ape din oraşul Carmen del Parana, din sud-estul Paraguay-ului.

Cadavrul creaturii cu membre umane a fost ridicat din apă şi preluat pentru investigaţii.

„Arată precum o fiinţă umanoidă, însă în realitate nu se poate spune nimic cu certitudine deoarece se afla într-un stadiu avansat de descompunere”, a declarat comandantul brigadei de Pompieri din Carmen del Parana, Javier Medina, pentru dailymail.co.uk.



Chupacabra se traduce ca „sugător de capre”, denumire care se datorează presupusului său obicei de a ataca animale domestice, în special capre, pentru a le suge sângele. Aceste animale stranii sunt observate cu precădere în timpul creşterii numărului de OZN-uri semnalate în regiune. Cadavrele au numeroase răni, de regulă de formă circulară, cu un diametru între 0,6 şi 1,25 cm, şi foarte adânci, uneori atingând 12 cm în profunzime.

Descrierea sa variază de la un martor la altul, dar în general se crede că ar fi de dimesiunea unui urs mic, cu spini pe spinare, care se întind de la creştetul capului până la baza cozii.Este descris ca având un cap oval cu maxilare proeminente, ochi mari de culoare roşie, gură mică cu colţi ascuţiţi, corp acoperit cu blană păroasă deasă, mâini cu trei degete dotate cu gheare şi picioare robuste. A fost înaintată ipoteza existenţei unei specii hibride extraterestre.

În iulie 2007, o americancă ar fi descoperit cadavrul unui chupacabra şi l-ar fi studiat atent, fotografiindu-l, preparându-l şi conservându-i capul într-o ladă frigorifică pentru analize de ADN. Creatura cântărea 20 kg şi semăna cu un câine fără păr, cu nişte colţi puternici de vampir. În ciuda tuturor presupuselor dovezi, majoritatea biologilor care se ocupă de animale sălbatice consideră că Chupacabra este o „legendă urbană”.

Tags: