Ciara, noua senzație

Apropo.ro / 27.06.2005, 11:04
Ciara, noua senzație
Idei de baza la Ciara: sa arate bine, sa cante bine, sa aiba piese bune. Iar în aceasta privința chiar s-a straduit. A scos un album de Crunk & B produs de Lil John, a ieșit cu un videoclip fierbinte în care o are alaturi pe Missy Elliott... Fata de militar, Ciara s-a

Idei de baza la Ciara: sa arate bine, sa cante bine, sa aiba piese bune. Iar în aceasta privința chiar s-a straduit. A scos un album de Crunk & B produs de Lil John, a ieșit cu un videoclip fierbinte în care o are alaturi pe Missy Elliott…

Fata de militar, Ciara s-a plimbat toata viața. A locuit în Germania și cam prin toate statele din America. Iar acest lucru a avantajat-o, dupa cum, chiar ea a declarat mai tarziu. „Tot schimband locațiile, se schimba totul în viața mea. La un moment dat m-am hotarat sa scriu pe o foaie de hartie scopul pentru care m-am nascut. Iar primul lucru care mi-a venit în minte a fost ca vreau sa devin o cantareața de succes”, a spus solista la scurt timp dupa ce albumul ei „Goodies” a ajuns pe primele locuri în topurile internaționale.

A început într-o formație de fete. Nu i-a placut prea mult însa și s-a hotarat sa iasa la rampa de una singura. Norocul ei a început în momentul în care l-a întalnit cu producatorul Jazze Pha pe care îl considera „music soul mate”-ul ei. Acesta a propulsat-o în lumea show-bizz-ului.

Jazz Pha nu a fost însa singurul ei suport și ajutor. Printre cei care au colaborat la albumul plin de „bunatați” se numara: compozitorul hitului „Yeah!”, Sean Garrett, Lil John dar și coregraful Devyne Stephens, cel care a lucrat cu nume precum Usher, P. Diddy, Jennifer Lopez, Mariah Carey și TLC.

Afla cine e Ciara numai din

Tags: