Cica…

Apropo.ro / 28.12.2001, 14:37
Cica...
... alesii Oradiei sunt in situatia jenanta de a face cheta pentru a acoperi golul, mai mare decat gaurile de obuz, facut in bugetul cetatii de participantii la Zilele Patrimoniului. Se pare ca invitatii Cetatii si ai municipalitatii au vorbit atunci de peste 7 milioane de lei. Din

… alesii Oradiei sunt in situatia jenanta de a face cheta pentru a acoperi golul, mai mare decat gaurile de obuz, facut in bugetul cetatii de participantii la Zilele Patrimoniului. Se pare ca invitatii Cetatii si ai municipalitatii au vorbit atunci de peste 7 milioane de lei.

Din aceasta cauza, pentru prima oara in sute de ani de existenta, fortareata este in pericol de a ramane fara legaturi telefonice.

… senatorul {tefan Marginean a aflat si el ca e sic sa-ti angajezi ziarist de curte. Gurile rele spun ca, de cateva saptamani, parlamentarul PRM isi incearca norocul pe la diversi condeieri „coldusi”. Pare ca oferta nu-i super deloc, fiindca nu e nimeni atat de slab cu ingerul incat sa se puna in slujba unuia care, pe langa ca-i calic, mai e si fudul.

Sursa: Bihoreanul