CIEL a lansat FINANCE MANAGER

Apropo.ro / 16.11.2001, 00:05
CIEL a lansat FINANCE MANAGER
Întreprinderile mici si mijlocii, dar nu numai ele, au un nou program software care le permite sa-si organizeze întreaga activitate financiar-contabila: pachetul Ciel Finance Manager, lansat ieri de compania Ciel România. Maxima flexibilitate a programelor din noul pachet vine în


Întreprinderile mici si mijlocii, dar nu numai ele, au un nou program software care le permite sa-si organizeze întreaga activitate financiar-contabila: pachetul Ciel Finance Manager, lansat ieri de compania Ciel România.

Maxima flexibilitate a programelor din noul pachet vine în ajutorul economiei românesti în contextul în care alinierea tarii la standardele internationale presupune un mediu legislativ foarte dinamic”, a declarat Elena Tatu, director general Ciel România.

Pe lânga deja binecunoscutele Ciel Conta, Ciel Gestiune Comerciala, Ciel Imobilizari si Ciel Registru casa, pachetul contine si noul modul Ciel Salarii.

Dispunând de toate facilitatile si usor de instalat, modulele pachetului de programe au disponibile toate formatele de raportare cerute de adminstratiile financiare si sunt permanent actualizate în functie de schimbarile legislative, permitând astfel chiar si firmelor mici sa-si gestioneze eficient afacerile.

Ciel, care preconizeaza sa-si tripleze cifra de afaceri în urmatorii doi ani, activeaza în România din 1991.

Potrivit surselor din cadrul companiei, compania detine în prezent peste 60% din piata soft-urilor de gestiune economica, produsele sale fiind în totalitate românesti, iar aplicatiile Ciel sunt cele mai vândute programe de contabilitate, gestiune comerciala si salarii din România.

Sursa: Mediafax