Cifra de 7 miliarde a populatiei Terrei, disputata de doua fetite

Apropo.ro / 31.10.2011, 11:30
Doua fetite sunt copii cu numarul simbolic de 7 miliarde s-au nascut pe data de 31 octombrie 2011. Una in India, iar cealalta in Filipine.

Probabil, printre cei mai rapizi care au dorit sa intre in Cartea Recordurilor si sa fie „posesorii” copilului care a ajutat Terra sa atinga cifra de 7 miliarde, au fost autoritatile din India.

Aici s-a nascut micuta Nargis, din statul Uttar Pradeshs, parintii sai fiind doi tineri in varsta de 25 si 23 de ani. La nastere, Nargis a cantarit 3 kilograme, iar medicii au spus ca este un bebelus sanatos.

Nargis, India

Micuta Nargis, India

Fetita Danica May Camacho s-a nascut pe data de 31 octombrie 2011 si este copilul cu numarul 7 miliarde de pe Terra, cel putin asa sustin autoritatile filipineze.

Cea care a ajutat la atingerea acestei cifre colosale este si micuta filipineza Danica May Camacho, care s-a nascut in noaptea de duminica spre luni. Nasterea filipinezei este, cu siguranta, una dintre cele mai mediatizate din lume, data fiind importanta venirii ei pe lume. Danica a primit si un tort care sa marcheze nasterea ei.

Danica May Camacho, Filipine

Danica May Camacho, Filipine

Cu siguranta ca cele doua nasteri nu sunt si singurele din lume care sa contribuie la atingerea acestei cifre, insa sunt cazurile care au iesit la lumina zilei cel mai repede.

Data de 31 octombrie 2011 ramane in istorie drept ziua in care populatia Terrei a atins cifra de 7 miliarde de oameni, dar a si depasit-o.

Afla si tu a cata persoana de pe Planeta ai fost cand te-ai nascut!