CIFRE OFICIALE. CANCAN.RO cel mai citit site din Romania pe 8 mai

De: Alex Manole / 09.05.2022, 13:48
CIFRE OFICIALE. CANCAN.RO cel mai citit site din Romania pe 8 mai

CANCAN a fost cel mai citit site din România duminică, 8 mai 2022, conform datelor furnizate de SATI-BRAT. Urmatoarele două locuri au fost ocupate de digi24.ro si digisport.ro.

Astfel, CANCAN.ro, membru al Gândul Media Network, s-a situat pe locul 1 ca număr de afișări cu 2.683.400 de afișări și 570.622 de cititori unici, fiind cel mai citit site de știri la nivel national în data de 8 mai.

Ce reprezintă afișările?

O afișare unică de pagină cumulează afișările de pagină generate de același cititor pe site în cadrul aceleiași sesiuni. O afișare de pagină unică reprezintă numărul de sesiuni în timpul cărora pagina respectivă a fost văzută de una sau de mai multe ori.

Cu un portofoliu divers de produse de la site-uri la produse video de succes precum: Marius Tuca Show, Prosport LIVE, Prosport NEWS şi CSID LIVE, Grupul Gândul reuşeşte să acopere o paletă largă de interese editoriale care au drept focus central cititorul român de presă. Conţinutul furnizat respectă cele mai înalte standarde editoriale si asigură o gamă largă de profunzime şi analiză.

Gândul Media Network este singurul grup de presă din top 3 companii de presă online din România cu capital 100% românesc şi cuprinde publicaţiile gandul.ro, cancan.ro, prosport.ro, promotor.ro, csid.ro, descoperă.ro, go4it.ro, verdict.ro, ciao.ro, apropotv.ro, go4games.ro, raziculacrimi.ro şi viitorulromaniei.ro.

Trustul Gândul Media Network a lansat în luna martie și platforma Cu Gândul la Ucraina, platformă care reuneşte principalele iniţiative şi ONG-uri care sprijină activ refugiaţii din Ucraina sau oferă sprijin umanitar pe teritoriul Ucrainei.

CITEȘTE ȘI: Anunț angajare: Grupul Gândul caută redactori

Foto: Grupul Gandul