Cimitirul Bellu, în topul preferinţelor bucureştenilor, în Noaptea Muzeelor – FOTO

De: Andra Voiculescu / 21.05.2018, 13:23
Cimitirul Bellu, în topul preferinţelor bucureştenilor, în Noaptea Muzeelor – FOTO
Aproape 18.000 de oameni s-au strâns sâmbătă seara la Cimitirul Bellu, pentru o nouă ediţie Noaptea Muzeelor. Aurelian Temişan, Rodica Popescu Bitănescu şi Marius Bodochi au adunat mii de vizitatori în locaţie.

Zeci de mii de bucureşteni şi nu numai au marcat şi în acest an Noaptea Muzeelor în Capitală. Tururi încărcate de istorie, spectacole live, dansuri populare şi un concert inedit Live marca Aurelian Temişan&Band au transformat Cimitirul Bellu în cel mai vizitat muzeu din Bucureşti.

Muzica nu a fost însă singură activitate pregătită în cimitirul Bellu. O aplicaţie interactivă i-a provoat la un adevărat joc pe cei prezenţi, atât pe cei mai tineri dintre vizitatori, cât şi pe cei mai în vârstă.

Rodica Popescu Bitănescu, Anca Sigartău şi Marius Bodochi au fost responsabili cu distracţia şi voia bună, punând în scenă una dintre cele mai celebre piese ale marelui Caragiale. Actriţa Monica Davidescu a fost gazda evenimentului.

Aurelian Temişan a sustinut un concert de zile mari, pe scena amenajată în faţa cimitirului Bellu. Lumea a iesit la dans si a incins hora in fata scenei. Fetita artistului, Dora, si-a urmarit tatal pe tot parcursul reprezentatiei artistice si chiar a dansat si cantat alaturi de el. A fost o seara plina de evenimente culturale, inca o editie de succes a Noptii Muzeelor.

Bogdan Alexe, regizorul şi producătorul evenimentului a declarat: “A fost un eveniment special, pe placul bucureştenilor, care au venit într-un număr foarte mare în Cimitirul Bellu. Programul din acest an a fost unul foarte variat, pentru toate gusturile şi toate vârstele şi ne bucură faptul că am fost în topul preferinţelor şi anul acesta, de Noaptea Muzeelor.