Cina cu italienii

Apropo.ro / 09.01.2002, 08:59
Cina cu italienii
Antrenorul Ion Marin s-a întîlnit luni seara cu noii sai colaboratori italieni, fiind pregatit sa lucreze cu acestia Antrenorul secund Esio Gelain si preparatorul fizic Matteo Michele au discutat luni seara la restaurantul "Acvarium", alaturi de tehnicianul Ion Marin, vicepresedintele

Antrenorul Ion Marin s-a întîlnit luni seara cu noii sai colaboratori italieni, fiind pregatit sa lucreze cu acestia

Antrenorul secund Esio Gelain si preparatorul fizic Matteo Michele au discutat luni seara la restaurantul „Acvarium”, alaturi de tehnicianul Ion Marin, vicepresedintele Vladimir Cohn si directorul pe probleme internationale Adrian Alexandrescu. Managerul general Cornel Dinu nu a participat la întrevedere, însa el nu se numara printre invitati.

În schimb, pentru cîteva minute, presedintele Nicolae Badea a trecut pe la restaurant pentru a-si saluta colaboratorii. Ieri dupa-amiaza, italienii au ajuns la stadion, chiar înaintea antrenamentului de la ora 15:30, si au fost în cabina „principalului” Ion Marin pentru o scurta discutie cu acesta si cu ceilalti secunzi, dupa care au urmarit sedinta de pregatire de la tribuna oficiala, într-o încapere calduroasa.

„Puteau sa vina si pe la noi sa ne salute, ca nu-i omoram”, au subliniat jucatorii. „Sapaliga” a stabilit ca italienii sa se acomodeze în cele 10 zile de stagiu montan, urmînd ca în fiecare seara tot stafful tehnic sa se reuneasca pentru a discuta problemele curente din cadrul lotului. „Sînt deschis oricarui sfat din partea celor doi italieni. Ma voi consulta cu ei si în ceea ce priveste programul de pregatire fara nici o problema”, a declarat Ion Marin. Peninsularilor li s-au înmînat aseara gentile cu echipament si în aceasta dimineata vor pleca la munte cu echipa.

Mihalcea n-a venit

Singurul absent de la vizita medicala a fost Adrian Mihalcea, în conditiile în care Buia este în Ungaria, la Honved. Atacantul a declarat ca nu s-a putut trezi ieri dimineata, dar va efectua controlul dupa cantonamentul de la Sinaia. Desi a negat ca lipsa sa de la INMS nu ar avea legatura cu o posibila plecare în Italia, cotidianul genovez „Il secolo XIX” a notat în editia de ieri ca vîrful de 25 de ani si fundasul Vali Nastase reprezinta o prioritate pentru clubul Genoa. Peninsularii asteapta o finantare bancara de doua milioane de euro solicitata de presedintele Dalla Costa pentru cele doua achizitii.

Lobont a împartit poze

Portarul Bogdan Lobont a avut asupra sa la INMS un set de fotografii care îl înfatisau în tricoul lui Ajax Amsterdam si le-a acordat medicilor si asistentelor, în momentul în care ajungea în cabinetele acestora. „Am vrut sa scap mai repede de control! Glumesc, dar le-am promis data trecuta ca le aduc cîteva poze, de aceea am venit cu colectia dupa mine. La neuropsihiatrie, o doctorita mi-a urat sa devin golgeterul României, dar i-am spus ca m-a confundat si eu sînt doar portar”, a afirmat Lobont.
Sursa:www.prosport.ro