Cina de Crăciun care arată ca un monstru

De: Gabriela Voicu / 19.12.2013, 14:30
Cina de Crăciun care arată ca un monstru
Iată o alternativă unică la cina tradițională de Crăciun, pe care însă este puțin probabil să o încerci dacă ții la aspectul mâncării.

Iată o alternativă unică la cina tradițională de Crăciun, pe care însă este puțin probabil să o încerci dacă ții la aspectul mâncării. Este vorba despre o specialitate-hibrid între crab, curcan și caracatiță, creată de Rusty Eulberg, care a denumit-o Cthurkey după Cthulhu, creatura mitică a lui HP Lovecraft, care este favorita soției sale. Bestia are cap de caracatiță, antene, corp cu solzi și aripi.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Bărbatul a vrut să facă ceva special de sărbători pentru prietenii lui și început prin a pregăti curcanul la cuptor, a adăugat bacon, apoi a gătit crabul și caracatița separat. Ulterior le-a îmbinat și le-a servit pe o farfurie „nazistă”, decorată cu o svastică primită de la un prieten din Germania.

„Reacția generală a fost ‘o, Doamne, nu pot mânca așa ceva'”, a declarat Rusty pentru Gothamist. „Componentele au fost gătite separat și tot ce am făcut a fost să le unesc apoi pe o farfurie. A fost delicioasă”, a mai spus bărbatul despre cina monstruoasă.

El a diversificat acest tip de preparat și a mai propus o specialitate numită Cthicken, formată din pui, calamar și crab, urmând să gasească și alte variante de gătit.