Cină „plutitoare” la restaurantul cu mese suspendate (Poze)

De: Gabriela Voicu / 25.01.2013, 14:10
Dinner in the Sky va fi primul restaurant suspendat din Las Vegas, pe care afacerista Janeen Hinden vrea să îl transforme într-o afacere de succes în SUA.

Cei care caută senzații tari la înălțime vor avea un loc special în care să ia masa.

Dinner in the Sky este restaurantul unei antreprenoare din Las Vegas, SUA, care își invită clienții să cineze la 54 de metri înălțime.

Janeen Hinden spune că lucrările pentru noua construcție în forma unui turn „T” au început și estimează că aceasta va fi gata până în aprilie. Restaurantul va avea până la 22 de locuri, iar acestea vor fi grupate în jurul unei mese imense suspendate.

„Cred că va face furori în Las Vegas – capitala entertainmentului și a artelor culinare. Sper ăa devină o atracție de top în oraș”, a declarat Hinden.

Restaurant suspendat din Monaco (Galerie foto)

Clienții vor plăti câte 290 de dolari pentru o masă la restaurantul cu mese suspendate și vor fi atașați de scaune cu ajutorul unor harnasamente. Ei vor petrece aproximativ o oră la înălțime, savurând preparate delicioase cu vită, pui, pește și legume, însoțite de diverse deserturi.

Antreprenoarea a mai spus că intenționează să extindă această afacere în New York, San Diego și Hawaii, dacă va deveni profitabilă în Las Vegas. Acest concept de restaurant nu este nou, însă până acum nu a prins în America. Rămâne de văzut cât succes va avea acest proiect în valoare de 4 milioane de dolari, care va genera aproximativ 65 de locuri de muncă.