Cinci ani de Beauty Shop si Marks & Spencer in Romania

Apropo.ro / 21.04.2005, 21:56
Cinci ani de Beauty Shop si Marks & Spencer in Romania
Magazinele Beauty Shop – Sephora, lider pe piata de cosmetice din Romania si Marks & Spencer, imaginea tendintelor in moda din Londra, au sarbatorit joi, 21 aprilie, 5 ani de existenta in Romania. Cu ocazia acestei aniversari, cele doua marci, care au avut un real succes pe piata

Magazinele Beauty Shop – Sephora, lider pe piata de cosmetice din Romania si Marks & Spencer, imaginea tendintelor in moda din Londra, au sarbatorit joi, 21 aprilie, 5 ani de existenta in Romania.

Cu ocazia acestei aniversari, cele doua marci, care au avut un real succes pe piata romaneasca inca din anul 2000, au pregatit pentru clientii fideli un eveniment de proportii, primul fashion show in lumea parfumurilor din Romania.

In magazinul deschis in Bucuresti Mall, in prezenta clientilor fideli, a presei si a unor vedete autohtone, a avut loc prezentarea colectiei de primavara – vara Marks & Spencer.

Evenimentul, prezentat de Florin Piersic Jr., s-a desfasurat sub sloganul „Admira-te si lasa-te admirat!”.

Manechinele, purtand pantofi sub semnatura Mihai Albu si machiaje sofisticate in cele mai noi culori ale sezonului, realizate, bineinteles, cu produse oferite de Beauty Shop, au defilat pe podiumul instalat chiar in centrul magazinului.

Dintre cele peste 2000 de modele vestimentare ale colectiei de primavara – vara Marks & Spencer, au fost prezentate publicului doar o mica parte, probabil cele mai reprezentative. Aceasta colectie, ale carei culori vedete sunt tourquoise, coral, fucsia si orange, este creata special pentru femeia care vrea sa se simta sexy si atragatoare cu sau fara haine.

Colectia de lenjerie intima, atat pentru sexul frumos cat si pentru sexul tare, si ea dominata de culori indraznete, transmite mesajul „Incearca sa rezisti tentatiei!”

Atmosfera creata a fost una de primavara vesela cu parfumuri chic, machiaje sofisticate si culori vii.

Primul fashion show in lumea parfumurilor din Romania a intampinat clientii Beauty Shop si Marks & Spencer cu eleganta, frumusete, concursuri cu premii oferite de cele doua nume mari si oferte unice pentru aceasta zi speciala.

S-au sarbatorit 5 ani de Marks & Spencer si Beauty Shop in Romania, 5 ani de experienta in frumusete, stil si excelenta.

Beauty Shop are in prezent cinci magazine de cosmetice si parfumuri, dintre care patru in Bucuresti si unul in Constanta. Cu o imagine inovatoare sustinuta de grupul international LVMH, prin diviziunea sa Sephora Franta, magazinele Beauty Shop au peste un milion de vizitatori si clienti anual si o cifra de afaceri de peste 8 milioane de euro numai pentru anul 2004. La finalul anului 2005, Beauty Shop – Sephora Romania estimeaza o cifra de afaceri de peste 10 milioane de euro.

Conceptul Marks & Spencer din Anglia este prezent in Romania prin doua magazine situate in Bucuresti Mall si in Orhideea Shopping Center. Cu o cifra de afaceri de peste 4 milioane de euro in anul 2004, planurile companiei in anul 2005 includ deschiderea unui nou magazin si o cifra de afaceri de peste 5 milioane de euro.

Raluca Iorga
Foto: Alex Barbulescu