„Cinci crime, toate cinci” ale bunicutei de 76 de ani

Apropo.ro / 17.06.2008, 15:25
O femeie din Carolina de Nord si-a ucis toti cei cinci soti cu care a fost casatorita. Politia investigheaza cazul.

O femeie din Carolina de Nord si-a ucis toti cei cinci soti cu care a fost casatorita. Politia investigheaza cazul.

Betty Neumar, de 76 de ani, nu a fost luata la bani marunti de politie acum cativa ani cand a incercat sa angajeze un barbat sa omoare un altul, asta dupa ce avea la activ cinci soti decedati, pe acelasi sistem.

Politistii care au incercat sa ia acest caz, in 1986, nu pot fi de prea mare folos la ancheta ce se desfasoara in prezent, deoarece unul este prea batran sa isi mai aduca aminte de ceva, iar un altul a murit de batranete.

Betty s-a casatorit prima data in 1950, insa casatoria s-a sfarsit cu un deces…al sotului.

Din declaratiile politiei reiese ca toti aveau ceva in comun, si anume experienta militara.

Politia incearca sa descopere cat mai multe detalii despre moartea primilor doi soti, se stie doar ca au murit in 1952, primul, iar al doilea in 1955.

Al treilea sot, Richard "Dick" Sills, locuia in Florida cand a fost ucis prin impuscare in 1965. Politia a crezut, la momentul respectiv, ca arma s-a descarcat din greseala. Sotia sa, Betty, era singura persoana din camera la acel moment.

Al patrulea sot, Harold Gentry, locuia si el tot in Florida. Cei doi s-au casatorit in 1960, in Georgia, dupa ce acesta s-a retras din armata si s-au mutat in Norwood. Harold a fost gasit impuscat in 1986, pe 14 iulie, in casa lor.

Trei ani mai tarziu, Neumar s-a casatorit a cincea oara cu John Neumar. In luna noiembrie a murit, politia preluand misteriosul caz. Din pacate, sotia a schimbat modul de crima, utilizand de aceasta data arsenicul.

Pe toti sotii pe care i-a avut Betty, i-a "condus in viata", in sensul ca nu le mai lasa familiile sa ii viziteze des sau sa tina legatura.

Se observa ca de fiecare data cand "i-a murit un sot" nu a asteptat prea mult pana la urmatorul. Se pare ca cifra 5 i-a fost si lui Betty fatidica.

Ce pedeapsa i-ati aplica lui Betty?