Cinci noi posturi TV

De: Marian Andrei / 08.01.2014, 09:47
Cinci noi posturi TV
RCS&RDS a scos televiziunile VH1 și Film Café și a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD și Eurosport 2 HD, marți seară, pe rețelele sale de cablu digital din București, au declarat surse din industria media.

Singurul anunț public făcut de RCS&RDS a vizat Eurosport HD și Eurosport 2 HD. În acest caz, RCS&RDS a anunțat marți, în jurul orei 18.00, pe contul său oficial de Facebook: „începând din această seară, în pachetele de cablu digital vor fi disponibile canalele Eurosport (România) HD și Eurosport 2 HD, iar în sistemul de satelit veți putea recepționa Eurosport (România)”.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Potrivit mai multor comentarii publicate de telespectatori pe rețeaua de Facebook a RCS&RDS, modificările în privința VH1, Film Café, Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD și Eurosport 2 HD ar fi fost deja operate și în alte orașe din țară în care RCS are rețele de cablu digital, nu doar în București.

În ultimii ani, RCS&RDS și-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, în prezent compania deține televiziunea de știri Digi 24 HD (cu stațiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar și televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life și Digi World (cu variantele „secundare” Animal World Channel, Life Channel și World Channel). De asemenea, RCS&RDS este acționar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel și UTV.