Cinci preoți, dați în judecată de un avocat pentru că nu i-au scos demonii din casă

De: Gabriela Voicu / 26.01.2013, 11:09
Cinci preoți, dați în judecată de un avocat pentru că nu i-au scos demonii din casă
Avocatul Mădălin Ciculescu din Baroul Argeș a dat în judecată cinci preoți, printre care și ÎPS Calinic, pentru că slujbele pe care aceștia i le-au făcut acasă nu au îndepărtat demonii.

Un avocat din Baroul Argeș, care susține că e bântuit de spirite rele, a dat în judecată cinci preoți, printre care și pe ÎPS Calinic. Mădălin Ciculescu îi acuză pe preoți de înșelăciune, deoarece slujbele pe care aceștia i le-au făcut n-au avut niciun rezultat, dracii continuând să zburde nestingheriți prin casă.

Tulburat de zgomote ciudate și chiar de unele apariții stranii, avocatul s-a gândit să ceară sprijinul oamenilor Bisericii pentru a-și purifica apartamentul din Pitești. Inițial a apelat la preoții din cartierul Găvana III din Pitești, dar a constatat că spiritele nu se potolesc și s-a dus la starețul Schitului din Trivale, Gherasim, dar și la preotul paroh de la Mănăstirea din Tutana.

Cum nici slujbele ținute de aceștia din urmă nu au dat roade, avocatul Ciculescu s-a considerat înșelat de oamenii Bisericii și i-a dat în judecată.

Mădălin Ciculescu

La pachet cu cele patru fețe bisericești, în plângerea penală făcută de avocat a intrat și ÎPS Calinic, pentru că el este șeful tuturor și ar trebui să răspundă pentru nereușitele supușilor săi.

Demonii din apartamentul lui Mădălin Ciculescu au o preferință aparte pentru obiectele electrocasnice, cel puțin așa a povestit avocatul, în plângerea sa. Dracii și-au făcut loc prin televizor, prin frigider și chiar în uscătorul pentru păr.

La un moment dat avocatul a luat televizorul și i l-a dus la Schitul din Trivale pentru a-i fi slujit și curățat, doar că, după toată povestea, avocatul nu a mai primit televizorul înapoi și nici vreo explicație cu privire la ce s-a întâmplat cu dracii din el.