Cînd vine vara, Andre dispare

Apropo.ro / 27.05.2002, 12:18
Cînd vine vara, Andre dispare
"Andreea Antonescu și-a adus aminte ca are contract, de anul trecut de cînd a cîntat singura, cu casa de discuri Roton. Noi am vrut sa ramînem la Media Services", explica Sandel Balan destramarea grupului Andre. El susține și ca, în cazul în care organizatorii de spectacole le vor


„Andreea Antonescu și-a adus aminte ca are contract, de anul trecut de cînd a cîntat singura, cu casa de discuri Roton. Noi am vrut sa ramînem la Media Services”, explica Sandel Balan destramarea grupului Andre.

El susține și ca, în cazul în care organizatorii de spectacole le vor solicita fetelor sa apara împreuna și sa cînte piese din repertoriul Andre, o vor face. Cealalta „tabara”, a Andreei Antonescu, afirma ca singurul motiv pentru care cele doua Andre s-au desparțit este diferența de stil.

„Andreea Antonescu a vrut o schimbare și de stil și de atitudine, în timp ce Andreea Balan și-a dorit sa continue linia Andre. Și nici nu cred ca vor mai cînta împreuna”, declara Livia Manoiu, reprezentant Roton. Ca și la desparțirea anterioara, Andreea Balan este mai rapida: a înregistrat un album, care o sa fie lansat în preajma zilei de 10 iunie și a filmat și un videoclip. Asta nu înseamna ca Andreea Antonescu a stat degeaba: s-a maturizat, vorbește prin intermediul casei de discuri care o reprezinta și a înregistrat și ea cîteva piese.

(L.A.)

Sursa: PRO TV Magazin

Tags: