Cine a ajutat-o pe Mirela Vaida să intre în televiziune

De: Cristiana Trifu / 13.03.2018, 14:43
Cine a ajutat-o pe Mirela Vaida să intre în televiziune
Prezentatoarea Mirela Vaida a vorbit despre începuturile ei în televiziune şi a dezvăluit cine este vedeta care a ajutat-o să ajungă pe micile ecrane.

În prezent Mirela Vaidaare un nou proiect TV la postul Antena 1. Cea care a ajutat-o să ajungă în televiziune a fost Adriana Bahmuţeanu, după cum a mărturisit ea în cadrul unui interviu. 

 Reacţia Mirelei Vaida când a anunţat, în direct, că Simona Gherghe a născut

Simona Gherghe s-a căsătorit cu Răzvan Săndulescu. Au fost cununaţi de Gabriela Firea – FOTO

Simona Gherghe este însărcinată:„Suntem pregătiţi! Vine bebe! Cea mai frumoasă aşteptare!”- FOTO

Simona Gherghe, aşa cum nu aţi mai văzut-o: în costumul Evei

De ce a ales-o Mircea Radu pe Bianca la „Din dragoste”: „A trimis o poză cu ea în fusta scurtă şi…”

Cum arată şi cu ce se ocupă în prezent Mircea Radu – FOTO

Cuplu şoc în showbiz! Adevărul despre relaţia amoroasă dintre Simona Gherghe şi Mircea Radu – FOTO

“Mi-am dat seama că Dumnezeu îţi dă fiecare etapă, fiecare eveniment din viaţă pentru ceva, te pregăteşte pentru ceea ce urmează. Am ajuns să îi cunosc pe producătorii emisiunii „Noră pentru mama” de la Kanal D datorită Adrianei Bahmuţeanu, şi îi mulţumesc pentru încrederea pe care a avut-o în mine. În perioada când avea probleme cu sarcina, Adriana m-a chemat să-i ţin locul la emisiunea pe care o prezenta în direct, şi astfel i-am întâlnit. Le-a zis celor din televiziune: „Fie vă aduc o fată de la mine de la Etno TV, care sunt sigură că o să ţină frâiele emisiunii, fie vă descurcaţi…Pentru mine a fost un şoc, dar şi o provocare. Mi-am dat seama că, dacă ei riscă atât, eu de ce n-aş risca? Dacă ei cred în mine, eu de ce n-aş crede? Şi-aşa m-am ambiţionat şi mi-am zis că trebuie să le demonstrez că au luat decizia corectă alegându-mă”, a dezvăluit vedeta de televiziune.