Cine a atentat la barba lui Smiley?

De: Cătălina Matei / 19.11.2014, 10:00
Cine a atentat la barba lui Smiley?
Invitaţi la matinalul “Cusurgiii” de la Radio 21, Smiley şi Don Baxter au răspuns provocărilor şi au cântat live împreună cu o trupa de instrumentişti. În plus, cântăreţul a fost la un pas de a rămâne fără barbă.

Întrebat dacă are cusururi, Smiley a răspuns sincer că are multe. „Mă trezesc greu dimineaţa, mă culc târziu seara, sunt neatent”. Nici la sala nu prea merge, aşa că a fost taxat de Marina, care i-a spus că “se vede” că nu trage de fiare, spre amuzamentul celor prezenţi.

Cei doi artişti au cântat live piesele “Statul”, care “se referă şi la statul degeaba şi la cei care ne conduc spre culmile succesului”, dupa spusele lui Don Baxter, dar şi hitul “Am bani de dat”.

Foto: Radio 21

Smiley nu are bani de dat la stat, dar se simte dator faţă de cei care l-au ajutat în carieră.

“Mulţumesc familiei, lui Ioan Gyuri Pascu, lui Marius Moga, Monei Segall, trupei Simplu, Loredanei şi lui Andrei Boncea. M-au încurajat enorm”, a spus Smiley. „Să îţi aminteşti şi de mine. Că am zis şi eu de bine de tine la o nuntă”, l-a completat Codrut Kegheş.

Şi pentru că veni vorba de nuntă, mai exact de cea a prietenului Marius Moga, Smiley nu ştie sigur dacă va fi cavaler de onoare sau maestru de ceremonii.

Foto: Radio 21

Înainte de a-şi lua rămas bun de la gazde şi ascultători, Smiley şi Don Baxer au primit cadouri din partea Cusurgiilor.

„Te-am văzut cu bască şi ne-am gândit să-ţi dăm un fes cu căşti”, i-a spus Marina Neagu lui Don Baxter, care s-a arătat super încântat.

„Chiar dacă ai o mulţime de astfel de instrumente, îţi oferim şi noi unul. O maşină de tuns barba, cu model. N-am băut nimic în această dimineaţă, aşa că dacă te laşi pe mâna mea, o să fie bine”, i-a spus Marina lui Smiley, încercând să-l convingă să-i tundă barba.

În privinţa concertelor, artistul a spus că nu duce lipsă. „Lucrăm toţi şi de Revelion. Nu cântăm mult, ci bine. Iar pentru anul viitor, de 1 iunie, o să facem un super spectacol”, a mai spus Smiley.