Cine are de castigat daca pleaca Borcea de la Dinamo?!

Apropo.ro / 11.01.2012, 17:20
Cine are de castigat daca pleaca Borcea de la Dinamo?!
"Din dorinta de a face prea mult bine, Borcea a reusit sa faca foarte mult rau lui Dinamo!", declara Danut Lupu.

Danut Lupu a fost invitatul lui Dan Filoti la „Ora de ProSport” unde a vorbit despre transferurile jucatorilor de la Steaua, dar si despre situatia echipei Dinamo, odata cu discutiile privind plecarea lui Cristi Borcea de la Dinamo.

Cel care castiga in aceasta perioada la Dinamo, este Nicolae Badea. El ii lasa pe ceilalti sa se certe, iar el isi vede in continuare de treburile lui. Din cauza ca a vrut sa faca prea mult bine la echipa, el a reusit sa faca foarte mult rau cateodata”, afirma Lupu.

„Niciun jucator care a venit din provincie in Bucuresti nu a confirmat in primul an. Nu cred ca acum va fi o exceptie. Steaua a facut foarte multe transferuri, dar nu cred ca vreunul dintre ei va apuca sa joace titulari. Cred ca Ilie Stan va merge pe 11-le cu care a terminat turul de campionat. Un jucator daca se pregateste o luna la munte, atunci rezista un an intreg din punct de vedere fizic” a spus Danut Lupu.

Cristi Borcea, presedintele executiv de la Dinamo, a anuntat ca se retrage, motivand gestul sau pe seama stresului acumulat in ultima perioada si a disputelor cu Dragos Savulescu.

Actiunile pe care le detine la Dinamo le va ceda unor persoane a caror nume nu le-a dezvaluit inca.

„Suta la suta plec de la Dinamo. Vreau banii in decurs de trei ani, nu pe toti odata, ca altii”, a spus Cristi Borcea.

Citeste mai multe detalii despre plecarea lui Borcea de la Dinamo, pe Prosport.ro