Cine are fusta mai scurta…

Apropo.ro / 01.02.2005, 17:06
Cine are fusta mai scurta...
De câteva luni încoace nu mai poți deschide un ziar fara sa citești ca se desparte o trupa. A devenit o problema naționala daca se desparte Blondy sau nu, daca pleaca Irina din A.S.I.A și ce sa mai vorbim de O-Zone. Ce-i drept ne-au luat pe neașteptate


De câteva luni încoace nu mai poți deschide un ziar fara sa citești ca se desparte o trupa. A devenit o problema naționala daca se desparte Blondy sau nu, daca pleaca Irina din A.S.I.A și ce sa mai vorbim de O-Zone. Ce-i drept ne-au luat pe neașteptate cei de la Stigma.

Încerci sa afli adevarul și invariabil te lovești de aceleași raspunsuri, indiferent cu cine vorbești: „Suntem legați de un contract și nu putem sa declaram nimic” sau ” Indiferent de probleme, trupa exista și va exista în continuare”.

Și atunci îți pui întrebarea: ” Aștia se vorbesc de raspund toți la fel?”

Dar asta nu face altceva decât sa te provoace sa fii și mai indiscret și așa afli tot felul de picanterii: cum ca una are fusta mai scurta decât cealalta, în concerte una vorbește mai mult între piese decât cealalta etc.

„Cum e posibil sa se destrame o trupa pentru lungimea fustei?” Dar mi-am dat seama ca toate aceste probleme care par aberante, într-o profesie în care imaginea este importanta, pot deveni adevarate drame.

Pe urma intervine și faptul ca în mai multe cazuri una din componentele unei trupe are o relație amoroasa cu impresarul, cum e cazul Andreei Banica de la Blondy sau cum a fost cazul Irinei de la A.S.I.A care mai nou și-a gasit fericirea în brațele altui barbat care de data aceasta nu mai este impresarul trupei ci doar… milionar în dolari.

Și de aici un întreg alt șir de probleme, pentru ca, ma gândesc eu, oricât ai încerca sa fii de nepartinitor și obiectiv, n-ai cum sa nu fii de partea celei cu care te duci seara la culcare…

Ne-au surprins cei de la Stigma cu decizia de a renunța la solistul trupei. Toate problemele care par caracteristice pentru femei, surpriza, au aparut și în sânul formației Stigma. Mediatizarea mai mare a unui membru al trupei, relația amoroasa a celuilalt cu impresara trupei, cine vorbește mai mult la interviuri și nu în ultimul rând banii, au fost motivele pentru care se schimba componența trupei prin plecarea lui Claudiu Mirica.

Deci, membrele trupei Blondy vin din alte trupe, A.S.I.A au schimbat trei componente, Stigma a mai renunțat și la Emanuel care are acum o cariera solo iar O-Zone cauta un nou membru. Și toate astea s-au petrecut doar în prima luna a lui 2005.

Apropo se aude ca se alege praful de Partizan, Bliss, Cocktail, iar în trupa Taxi lucrurile nu merg ca pe roate. Așteptam, așteptam…

Catalin Maruța

Tags: